Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Pelíšek pro psa: Jak ho vybrat nebo vyrobit svépomocí

 

Články » Pelíšek pro psa: Jak ho vybrat nebo vyrobit svépomocí 

Pelíšek pro psa: Jak ho vybrat nebo vyrobit svépomocí

Publikováno: 23.06.2022 • PR článek

Pro svého psího miláčka chceme samozřejmě vždy to nejlepší. Můžeme mu složit deku nebo vyčlenit starou matraci, ale mnohem lépe se bude cítit v pohodlném psím pelíšku. A vy tak zároveň do bytu můžete získat praktický i nápaditý kus vybavení, který bude ladit se zbytkem interiéru. S trochou zručnosti můžete pelech pro psa vyrobit i vlastnoručně. Jaká kritéria by měl pelíšek splňovat a co při výběru nebo výrobě nezapomenout?

 

F

 

Photocredit: Wicker Furniture (Flickr)

Pes potřebuje pelíšek

Každý malý i velký pes by měl mít své místo, kde se může nerušeně stočit do klubíčka a odpočívat. Možná se i váš pejsek před spaním točí dokola, přešlapuje nebo se tlapkou snaží nahrnout deku. Vede ho k tomu přirozená potřeba. Když ještě psi žili ve volné přírodě, vyšlapávali si kolečko v místě, kde se chtěli uložit ke spánku. Pohodlný luxusní pelíšek by jim měl umožnit, aby si podobně jako to dělali jejich předkové, vytvořili místo, kde se jim bude dobře spát.

 

F

 

Photocredit: brandonascimento (Pixabay)

Co by měl pohodlný pelíšek pro psy splňovat?

Jak na pelíšek vyrobený svépomocí

Pokud rádi tvoříte rukama, nic nebrání tomu, abyste pelíšek svému čtyřnohému kamarádovi vyrobili sami! Pro větší psy můžete ušít pelíšek připomínající dětský bazének (oválný nebo kulatý s vyvýšenými okraji), pro menší pejsky se hodí pelíšek ve tvaru týpí.

 

F

 

Photocredit: dailyinvention (Flickr)

Co budete potřebovat:

Postup:

Venkovní bouda pro psa svépomocí

Pokud je váš pejsek tvor venkovní, i tak můžete zapojit vlastní ruce a kreativitu a vyrobit mu svépomocí zateplenou boudu  z OSB desek, a to jen za 1300 Kč. Postup výroby boudy pro psa krok za krokem najdete zde.

Trocha inspirace na závěr

Někteří chovatelé svým čtyřnohým mazlíčkům dopřávají opravdový luxus. To pak někdy zvířata bydlí lépe než lidé. Podívejte se na pár pelíšků, jaké jste ještě neviděli.

 

F

 

Photocredit:: SarahRichterArt (Pixabay)

 

F

 

Photocredit: Pxhere

 

F

 

Photocredit: Wicker Paradise (Flickr)

 


Za správnost informací zodpovídá autor článku, dotazy směřujte na autora. Hodnocení článku hvězdičkami provádí redakce. K článku se vyjádřete pomocí palců (líbilo se / nelíbilo se).

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 23.06.2022 Upraveno: 23.06.2022 Přečteno: 3x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/clanky/417-pelisek-pro-psa-jak-ho-vybrat-nebo-vyrobit-svepomoci