Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Brzký odchod pejska

 

NápovědaFórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat příspěvek
Brzký odchod pejska
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.10.2023 11:03 Dita33 Re: HajdovkaSam
Děkuji moc za komentář a projevení lítosti. :( Ano není to pro nás vůbec jednoduché, ale jiná cesta bez toho aby se trápil bohužel už není. :( Nepomohli by ani léky. :( Kremace nás právě také napadla, jelikož možnost hrobečku není. Děkuji Vám za tip. na stránky jsem se dívala s přítelem a mají to vše i moc hezky vysvětleno. Takže se na ně asi obrátíme, jak ten čas nastane. :(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.10.2023 15:29 HajdovkaSam
Dobrý den, to mě opravdu velmi mrzí, pokud už není žádná možnost a pejsek se trápí, je vždy lepší přistoupit k uspání. I když je to velmi bolestivé. :( Určitě, pokud není možnost udělat hrobeček, tak můžete využít nějakého krematoria pro zvířátka. Záleží které si vyberete a ktaré budete mít nejblíže. My jsme využily možnosti Krematoria Zvířat v Brně. Měli opravdu velmi hezké ohlasy mezi majiteli zvířat a nelhaly. Mají lidský přístup, jsou empatický, hodní a vše proběhlo bez problémů. Mají i na výběr z urniček případně i vzpomínkových předmětů, my si nechali udělat na krk tlapičku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.10.2023 09:46 Dita33 – Brzký odchod pejska
Dobrý den, bohužel teď řešíme nepříjemnou situaci ohledně zdravotního stavu našeho pejska. Řešily a konzultovali jsme opravdu velmi dlouho, spousta vyšetření, testů a východisko je bohužel jen jedno. sad Jelikož se jedná o našeho prvního pejska a nikdy jsme tuto situaci neřešily, jak se postupuje když není možnost pohřbít mazlíčka?

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 8x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/1012-brzky-odchod-pejska