Ahojky,
jsem chovatelkou miniaturních jezevčíků již 10 let s oficiální CHS. Dříve to byly jezevčice bez PP z útulku, ale ke krmení.. co jsem si pořídila 1.fenku před 10ti lety, byla to králičí dlouhosrstá tygrovaná fenka Colorka z Debry, chtěla jsem pro ni to nej - a pořídila tenkráte za hříšné peníze krmení Eukanuba Puppy a Junior.. na tom Colorka vyrostla a pak jsem přešla na Adult Small Medium.. po Colorce přišlo několik dalších - Jess, Doriska, Esprit.. a pak už moje odchovy - poslední odchovaný vrh R, takže štěňat už máme dost a všechny své jezevčíky krmím Eukanubou. Štěňata na ni učím od 4.-5.týdne a rovnou na suché granulky.. a myslím si, že výsledky mých odchovů i psů mluví za vše. 7 Interšampionů, 5 Grandšampionů a moře titulů, stejně tak pracovních - vátězové mezinárodních všestranných soutěží..6x CACIT prostě, jsem s Eukanubou maximálně spokojená. Naši psy nemají žádné problémy, jsou vitální a mají malá hovínka.. Ve smlouvě při prodeji štěnat si podmiňuji krmení minimálně do roka věku štěněte tímto krmením, ale většina majitelů u toho krmení zůstává. Budou to 4 roky co jsme adoptovali tenkráte 4.letou labradorku z jiné CHS, jako parťačku pro mou dceru a kamarádku do rodiny - ne do chovu a i ona nám velmi omládla, přesrstila a zhubla a po půl roce krmení byla zcela jiný vitální pes!
Je mnoho firem co nám nabízí stále nové krmení, ale zůstávám věrná Eukanubě. Zkusila jsem ušetřit jednou - u labradorky a zakoupila jiné krmení, ale nesedlo nám. Bobky veliké a srst šla běhěm dvou měsíců velmi dolů-- jelikož s námi žijí všichni v bytě - i labradorka, línání bylo vážně nepříjemné..
Myslím si, že na krmení by se nemělo šetřit, kupuji dle mého názoru to nej pro mé psy - mám to vyzkoušené, prověřené a jsem maximálně spokojená.
Jen chci dodat, mám dlouhosrsté psy, nepřidávám žádné oleje, kapsle a vit.přípravky.. žádnou speciální kosmetiku, jen kvalitně krmím a v posudcích máme vždy nadprůměrná kvalita srsti, nebo výborná srst. Je to hlavně o péči a krmení.. věřte.
Naši psy nemají horší známku jak výborný 1, občas se stane že je výborný 2 res.CAC, ale jen vyjímečně a já věřím, že je to především díky výběru chovných jedinců - to samozřejmě, péči a hlavně KVALITNÍMU krmení.
Pokud mohu mluvit za sebe, vřele doporučuji.
Naše labradorka baští Eukanuba Adult Large a míchám to s Eukanubou WN Salmon All (lososová), jezevčíci baští Eukanuba Dachshund (Jezevčík) míchané půl na půl s Eukanubou adult Small, Veteránky baští Eukanubu Mature a Senior.