Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET »

Kožní choroby ...?

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat reakci
Kožní choroby ...?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   06.12.2010 08:17 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Veya007
Může se také jednat i např. o zanícený chlupový váček - /granulom/ zapouzdřený zánět, který je dobrý odstranit.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.12.2010 21:09 ® Veya007 [23] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Fotka k příspěvku
ahojky, potřebovala bych poradit co to může být - nejdřív to vypadalo jako štípnutí, ale fenka to má na nožce měsíc. nebolí jí to, normálně chodí.může to být bradavice???

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2010 17:14 ® Týna [33] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi
lokakortenem? : to ti předepsal veterinář??? :-O hmm hmm napiš

a ten váš pejsek měl taky škrábanec??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2010 15:57 ® ennie [0] - Teriéři
no náš pajsek to měl taky,začali jsme to mazat lokakortenem a zmizelo to.....za rok se mu to objevilo znovu,ale už jen malý flíček na jednom místě,tak jsme to mázli znovu a od té doby už to nemá :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2010 10:54 ® Týna [33] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi
Tak jsem se dozvěděla že: pejsek se o něco škrábl-nebo ho kočka škrábla,,ta rána se zanítila a vyskákaly mu punence jako infekce-reakce na ten škrábanec..a má hrozně citlivou pokožku :-( ale začíná se to hojit hop to je fajn ale veterinář si myslel jestli to není od blech :-O no nic
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2010 13:57 ® Týna [33] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – Re: Týna
no ten mi toho fakt pověděl hmm sám ani neví sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2010 18:24 ® marianneo [4] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – Re: Týna
A ptala ses veterináře?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2010 16:25 ® Týna [33] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – pelíchá
Fotka k příspěvku
Zdravím
nevím co to je?
veterinář mi to taky neřek ale dal mi tablety: doxyHexal

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2010 14:45 ® Dobrman192168 [63] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: MíNela
Tak to je fajn někam si to napíšu jinak bych to zapoměla. vědět to dřív tak jsem si to tenkrát koupila.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.10.2010 14:40 ® MíNela [1417] - Špicové a primitivní plemena – Re: Dobrman192168
U veterináře - a můžu ho doopravdy doporučit !!Namaže se to místečko - je to taková mastná vodička - a pak stačí ještě třeba na noc a opravdu je to to nejlepší, co jsem kdy měla. Ono jak je to poškozené místo trochu mastné, tak se nevytváří strupy a nepraská to a velice brzy se to znova osrsťuje - pejsek už si toho ani nevšímá. :-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2010 14:01 ® Dobrman192168 [63] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: MíNela
A kde se ten přípravek dá sehnat? Jen u veta nebo i v lékárně? Ať vím kdyby se u nás zase něco takovýho objevilo...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.10.2010 11:06 ® MíNela [1417] - Špicové a primitivní plemena
Fotka k příspěvku
Nemám sice velké zkušenosti,kožní problémy čauové mají také, ale jsou to spíše problémy svědění. To potom čau nezná míru a dokáže se vydrbat a vykousat úplně do krve. Mám na to jen jeden - jediný - lék a to je PRURIVET. Musím napsat, že na tuhle vodičku nedám dopustit - bez ní bych měla z Nelinky naháče. Ta, když to příjde a začne ji kůže svědit, se dokáže vydrbat a vykousat tak, jak vidíte vedle na fotečce. Lahvička PRURIVETU stojí 400,- kč, ale myslím, že by stálo za to, vyzkoušet i tohle. Je to chladivý, protisvědivý a velice dobrý přípravek,srst se poměrně rychle potom obnovuje. Třeba zabere i na tuhle kožní bolístku. Moc bych vám to přála, aby se to zlepšilo.Andulka.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2010 00:29 ® Dobrman192168 [63] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Veya007
může to být cokoliv alergie klidně to může být i strářím, spíš se divím že ani jeden vet si neví rady
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -2   24.10.2010 00:22 ® Veya007 [23] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
já si myslím, že to je alergická reakce - asi jsem už vůči granulím skeptická. Takže bych doporučila Barf :o))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.10.2010 00:11 ® Dobrman192168 [63] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Viktor Brejcha - Monty
Náš pes měl něco podobnýho.Sice ne v takovým rozsahu a neměl tak vypadanou srst ale veterináš nám na to dal mast-betadine a pomohlo to. ale je fakt že jak jsem to přestala mazat zase se to objevilo. Ale třeba by vám to pomohlo taky...aspon dočasně než by přišli na to co mu je aby to neměl tak popraskaný :-(
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2010 23:59 ® Veya007 [23] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Viktor Brejcha - Monty
ahoj a čím krmíte? Granulema?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.10.2010 22:20 Viktor Brejcha - Monty - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Neznámá kožní choroba
Fotka k příspěvku
Dobrý den,
již několik měsíců se snažíme našeho 12ti letého mazlíka Montyho (černého labradora) vyléčit z kožní nemoci. Začalo to jako lupy a nyní se mu oloupává kůže i s chlupy až do krvavých ploch. Pes je jinak v pořádku a plný života na to, kolik mu je let. Kultivace kůže byla negativní, nemoc není přenosná. Již jsme navštívili 4 doktory a zatím žádný z nich si nevěděl s tímto problémem rady. Prosím, pokud máte nějaké zkušenosti s touto nemocí, napište nám na Viking77@seznam.cz. Již si opravdu nevíme rady.
Děkujeme

Viktor a Monty

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 1462x

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/203-neznama-kozni-choroba