mimišák napsala: No a jsme zpět u toho Dr. House: může to laik poznat z dvouslovného popisu jak bylo uvedeno ve Vašem
prvním dotazu? .
Mně osobně Dr. House nevadí, páč to bych snad ani nemohla lízt na různý fóra. Občas si někdo dělá srandu a občas někdo dělá chytrýho
a občas prostě jen hledá informace nebo zkušenosti dalších.
Myslím, že dvouslovnej popis by ani bejt nemusel. Možná by mohlo postačit občas i slovo jen jedno.
Jakmile třebas já vidim třeba jedno jediný slovo kulhání, pak ho můžu komentovat buď Housem a nebo krátce či dlouze tím, co vím, když
vím aspoň něco: dysplázka, OCD, myška, vaz, sval, namožení, natržení, zánět, nádor, rakovina kostí, fraktura, píštěl, absces, řezná
rána, dráp, folikul, hmyz, alergie, blablabla a když nevím, tak čekám, co se dovím. Ale každej je ňákej. Nakonec každý mokvání otlaku
nemusí způsobovat pyodermie a každopádně to neznamená, že když k němu dojde, že by to byla jen proto, že majitel psa to nechal dojít až
tak daleko. Jestli byl součástí odpovědi např. nemechanickej otlak, pak mě to opravdu nevadí, když vim oč jde, tak vysvětlim, když ne, tak
to nechám na jiných.