Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET »

Pojištění psa

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Péče o psa  

+ přidat reakci
Pojištění psa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.04.2012 16:31 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Nikdo nemáte pojištěného psa zdravotně?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.02.2012 00:27 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
U kterých pojišťoven máte pojištěné psy?
Co Vám již proplatili? Na co jste neměli nárok?
Jak jste spokojení? Jak se Vám to vyplácí?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   19.01.2011 12:24 ® pavlinapoddana [625] - Retrívři, slídiči a vodní psi
Svojí Cherry nemám pojištěnou,ale od začátku jejího života mám pro ní založenou vkladní knížku na kterou mi každý měsíc chodí platební příkaz tříset korun,ještě jsem jí z toho nic nevybírala,bohudík jsme to nepotřebovali,takže má na své knížce už celkem slušnou sumičku pro případ,že by se něco stalo,je to docela dobrý pocit,když člověk ví,že má kam sáhnout.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   18.01.2011 14:28 ® MíNela [1417] - Špicové a primitivní plemena
My také máme pojištěné naše čauáčky - a sice u ALLIANZ. Zatím jsme použili pojistku jen jednou a to předloni, při léčbě Míši - poškození páteře nevhodnou manipulací při RTG. Vše proběhlo bez problémů a k naší spokojenosti. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   18.01.2011 06:56 ® mimišák [478] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – Re: Rexik
Ano mám - jak pojištění škod způsobených psem (to je ale v rámci pojištění domácnosti, nebo jak se to teď jmenuje), tak pojištění zdravotních výloh. Naštěstí jsem zatím nic čerpat nemusela. Je potřeba pořádně prostudovat smlouvu - na co se pojištění vztahuje, jaká je "spoluúčast" a pak se rozhodnout, jestli pojistné odpovídá případnému plnění.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   18.01.2011 06:45 R - ® Rexik [592] - Společenská plemena – Pojištění psa
Již delší dobu uvažuji o pojištění svého pejska. Na stránkách České pojišťovny jsem narazila na výpočtovou tabulku, která vás dovede až ke stanovení roční pojistné částky.
http://www.ceskapojistovna.cz/mazlicci/index.php?druh=pes&krok=kalkulace#vypocet
Máte pojištěného psa?

Zpět na obsah sekce Péče o psa Přidat reakci • Zobrazeno 383x

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/231-pojisteni-psa