Ano, tak nějak - já a pes. Jelikož jsem důchodce, pes se mnou tráví takřka všechen čas. Když si ode mne chce odpočinout, jde se prospat do
pelíšku. Potom ale stačí otevřít v kuchyni ledničku a je po spánku - co kdyby panička chystala něco pro ni

Mimo lékařů nebo
větších nákupů mě doprovází všude. Jenom v zimě omezujeme cesty do města, protože se tam solí chodníky. Na zahradě pomáhá zdržovat,
občas přesazuje - má jiný vkus! Ale je taky užitečná - krtince srovná tak, že není poznat žádná terénní nerovnost. Na procházky vodí
ona mě, neumím si představit, že bych se šla sama projít do lesa nebo k řece

Když zasednu k počítači a ona zrovna nespí, vysadím ji
na stůl vedle monitoru, odkud má výhled z okna. Kouká, co chvíli se napruží nebo zavrčí a jednou se snažila i vyrazit sklo, protože venku
se promenádovala veverka

Řekla bych, že je docela ráda, když občas někam vypadnu sama, tváří se sice uraženě, ale zaleze na místo
a spí. Manžel většinou ani netuší, jestli je Sissi doma, nebo šla se mnou. Návštěvy a výlety se také vybírají podle toho, jestli tam
mohou psi. Líbí se jí taky různé pravidelné činnosti, když si například k večeru sednu s kávou ke stolu, hrne se mi na klín a vyžaduje
česání. Přitom se pomuchlíme a je nám oběma dobře.