Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET »

Prostata

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat reakci
Prostata
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.02.2012 00:07 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – osateron acetát

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   07.03.2011 09:03 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: mimišák
Každý hárání v okolí psovi přechodně prostatu nabují, tedy se mírně zvětší (záleží pochopitelně celkově na náruživosti hafana), (pak může dojít i k těmto příznakům) po tom, co je klid, se zase dostává prostata do "svý normy".
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2011 07:25 ® mimišák [478] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – Re: petrab
Zhoršení - zbytnění - prostaty; tedy to ukapávání krve (brr).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.03.2011 20:13 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Správně!!! palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.03.2011 15:42 ® Iva [321] - Teriéři
Některé příspěvky byly přesunuty do téma Pokec - Pravopis ;-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.03.2011 09:53 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
mimišák napsala: Myslíš, že by to zhoršení nastalo třeba i kdyby potkal jen háravky bez průjmu? Anebo průjmové neháravky?Zhoršení čeho? Myslíš nabujení hormonů? Nebo větší průjem?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   04.03.2011 06:41 ® mimišák [478] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi
do prkýnka dubového.. a já naivně myslela, že doba jazykových rozborů je fuč! smich Můžu zpátky k prostatě? Myslíš, že by to zhoršení nastalo třeba i kdyby potkal jen háravky bez průjmu? Anebo průjmové neháravky?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   03.03.2011 14:01 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: mimišák
Já nevim, když jsem to kdysi používala pro psa, doporučil mi to vet právě na ukapávání krve z penisu, jak jsem nasadila, super, jak jsem vysadila, znovu. Fakt to fungovalo. Dneska na mě v lékárně koukali nevědoucně. Přesto to někde mít musej:
http://www.lekarna.cz/dynova-seminka-490mg-cps-60/
A jojo, pimpas nebo pipina, je to fuk, dycky se ňákej problém najde...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.03.2011 11:39 ® mimišák [478] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi
Prostatu naštěstí u psů nemusím řešit (zato hárání a falešnou březost; to si jeden asi nevybere menší zlo). Dokud nebyly zainteresovány farmakologické firmy, chlapům pomáhal odvar z dubové kůry (sedací koupele) a čaj z vrbovky malokvěté. Ty dýňové kapsle neznám - je to jen na inkontinenci, nebo to i léčí zvětšenou prostatu? stydim No co? Když to funguje u psa, třeba to jednou budu potřebovat vědět i pro člověka..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.03.2011 10:10 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Goffynka napsala: Dostali háravky s průjmem - kdyby to byly jen háravky, bylo by tvrdé y, ale průjem je mužského rodu. Takže i :)

Jak se rozpoznají první příznaky problémů s prostatou?

smich Vidim, že jsi z toho už taky zblblá.

Dostaly to háravky s průjmem - ty živý ženský háravý, to že ho dostaly i s průjmem je fuk. Průjmy jsou sice mužskýho rodu, ale nejsou živý, takže ti živí chlapi někoho dostali, ale ty neživý průjmy jsou holt zase s tvrdym.
smich ;-)

A první příznaky problémů s prostatou. Kapky krve z penisu...
http://nezny-barbar.wbs.cz/Lecba-onemocneni-prostaty.html
http://www.zbyneklonsky.com/view.php?cisloclanku=2006030109
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.03.2011 19:25 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Ascam
Každej pes kolem 5. roku má míň či víc zvětšenou prostatu, někomu to nezačne dělat nic, jinde je problém. Např. můj min. pes měl s ukapáváním moči několik let, zvládala jsem to ale super s kapslemi z dýňových semen. Jak jsem je vysadila, krev se objevila, jak nasadila, bylo všechno v pohodě, nikdy se nic nezhoršovalo a to měl v 10 letech prostatu velkou jak tenisák a půl. Tenhle hafan má dle sona prostatu asi 3x6 cm, to je úměrně věku, teď ho ale dostali háravky s průjmem, takže i tohle s tím má co do činění, tak to snad zvládnem Prostenalem. :-O Už jsme holt senioři. A nadržený.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2011 19:02 ® Ascam [1144] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: petrab
Musím zaklepat - v tomhle ani ťuk. Jsme, bohudík, velmi zdraví až do smrti. Ale znala jsem jednoho dobrmánka s tímto problémem - kastrace nepomohla, ale podle mne to byla vůbec zparchantělá operace od těch, co jí prováděli - psovi se po dvou dnech udělala kýla na konečníku, záněty, atd. - celkem děs běs - zvlášť na to, že před tím mu skoro nic nebylo. A znám jednoho NO s tímto problémem - momentálně řešený léky, ale nevím podrobnosti.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2011 18:50 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Prostata
Co Vaši psí pánové? Mají či měli problémy s prostatou? Od jakého věku? Jaké byly příznaky? Pomohly atb na zánět prostaty či bylinné preparáty podávané dlouhodobě, příp. doživotně? Došlo ke komplikacím, k nutnosti kastrace z důvodu zácpy apod?

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 636x

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/289-prostata