Alergie
3 19.03.2012 23:13 R -
® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – ATOPICKÁ DERMATITIDA
0 19.03.2012 23:12 R -
® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Starší reakce
0 26.04.2011 17:12 ® PhoebeAdel [269] - Společenská plemena Dotázek, kolik je fenečce? Koukala jsem na profilek, nevím jestli je tam přesné datum. Hodně se říká, že s análkami mají problémy
malincí pejsci. A objevuje se to až po prvním roce. My taky u fenky neměly, ale možná by bylo fajn, kdyby to vet zkontroloval. Může ukázat,
jak se to vymačkávání provádí a naučit. Lepší je pak preventivně mačkat tak po 2 měsících. Phoebe se šíleně drbe ani snad nesáňkuje
tolik, spíš je neklidná a udrbaná.
0 26.04.2011 16:11 ® Goffynka [105] - Společenská plemena Ne, nikdy. Navíc nesáňkuje, takže análky to asi nebudou... Zatím jsem to B-čko vysadila z krmné dávky a uvidím, jak se to bude vyvíjet...
0 26.04.2011 14:33 ® PhoebeAdel [269] - Společenská plemena – Relativně by mohla
relativně by to mohlo nesednout. I když o Béčku jsem zatím neslyšela. Moje Phoebe je alergik hlavně na kuřecí maso ale i na barviva v
pamlscích či granulích. Projevovalo se to drbáním, kousáním se, nakocec si vytrhávala chlupy. Ale třeba, já nevím, měli jste někdy
problém s análkami? To se totiž pejsci taky drbou.
0 26.04.2011 13:18 ® Goffynka [105] - Společenská plemena – Alergie
Nemám s alergiemi u psů vůbec žádnou zkušenost, proto bych se chtěla zeptat, jak se taková alergie projevuje?
Začala jsem dávat shi-tzanům vitamín B, aby na ně nelezla klíšťata. Poslední týden se mi feňule furt drbe - kožich má čistý, blechy
nemá a klíště taky ne (češeme každý den, takže mám přehled). Nezdá se mi, že by měla kůži ale nějak suchou... Krmíme vařeným,
žádná změna v jídelníčku neproběhla... Mohla by to být reakce na to B-čko?
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Přidat reakci • Zobrazeno 243x