SOUTĚŽÍME !
3
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 31.05.12 18:16 PhoebeAdel Pokud jste na facebooku, přihlásila jsem Phoebe do této soutěže, tak kdyby se vám chtěla přidat fotce like (do půlnoci 31.5. budu ráda
www.facebook.com/… Krajské SMS hlasování: od 31. 5. 2012 od 12:00 do 8. 6. 2012 do 12:00.
Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč pro pejsky, kteří se probojovali do krajského finále na číslo 907 99 09.
I já děkuji za hlasy v soutěži a gratuluji pejskům, kteří se zde aktivně účastní života na tomto webu, k postupu.Čeká je ještě tvrdý boj a k tomu jim přeji hodně sil a kamarádů, kteří je budou podporovat svými hlasy.

aha, no já to šoupu z mýho telefonu, tak hezky hlasuj!!

Je, ale začínající č. 9: 907 99 15. To má hodně firem zakázané.
Jakto? Je to přeci smska.
Nemáme mobil, ze kterého by se dalo platit.

Díky moc. Ale posílám hlasy jako o závod.

Rexošové, jakto že eště nejste TOPáci?? Už jsem to tam šoupla!!!!!!!!!

3
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 25.05.12 12:06 PhoebeAdel no, hlavně, že z toho maj prachy
ježiš já sem takový tupec, s tím čtverečkem jde pohnout

tak toto mě štve přidáte nové pěkné fotky a oni vám ořežou okraj do čtverečku

takže celá ta fotka stratí kouzlo
Už si to nepamatuji z předchozího roku. Ale myslím si, že to smažou.
To máš dobrý.Já takovou možnost nemám. Bohužel.

3
[10536] - foto, veterina 24.05.12 13:34 R petrab
3
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 24.05.12 13:25 PhoebeAdel
0
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 24.05.12 13:19 PhoebeAdel
6
[10536] - foto, veterina 23.05.12 16:26 R petrab tak to bude nápodobně, jen, že jsem tam za 15,-- vložila o +FOTO a nevidim žádnou změnu! To jsem si to mohla schovat na ten top!
Až se v červnu začne soutěžit přes smsky, tak stejně nazdar! ...

jo víc fotek mužeš dát, ale myslím že je to na tom principu, že si to zaktivuješ přes mobil a stojí ta služba 30,-já se na to vyprdla a jen sem si pejska umístnila jako TOP....
dala jsem tam nějaký +FOTO , píšou tam o nějakým rámečku. To je co? Nic nevidím.
A tam se dá vložit víc fotek? Jestli jo, jak?? Jde to dodatečně??

hezký den
Neni zač fešáku

JENŽE JÁ NIC NETOPOVALA... ???

Asi tajná Gigišova ctitelka!!

0
[1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 22.05.12 22:02 anargo to má egonek od Jessinky

já nic netopovala a mam to tam? tomu fakt nerozumim
Budete také moci poslat svého mazlíčka do speciální zóny - TOPovat, neboli dostat fotografii psa na hlavní stránku soutěže. Fotografii TOPovaného pejska označíme, čímž bude více viditelný mezi ostatními. Návod, jak TOPovat svého pejska, naleznete přímo v profilu každého psa. TOPovat můžete opakovaně. Každý nový TOP posune vašeho psa znovu na přední pozici.
AHA. To je fajn. Určitě vyhrajem nový klouby a milion!

Přidat reakci
1 ...... 6
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1980x