Hárání
Starší reakce
15 12.01.2012 09:16 R -
® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká dobre skúsil som to ... a ona kočka našla skrýšu v taburetke a neustále ju obletuje

ale keď je to normálne tak som rád za reakcie dakujem
pekne
0 09.01.2012 19:59 ® 111 [375] – Re: Inky
Že to dělá je naprosto v pořádku. Je zcela jedno zda jde o psa či fenečku PUD JE PROSTĚ PUD

a někde se to musí vyventilovat. Pokud to je
plyšová hračka, polštářek.... tak proč né

ale na lidskou smečku by to neměly dělat!Já na tom opravdu nic špatného nevidím. Snad
jen u feneček které mají umělou březost- a trápí se.... je třeba takovou to hračku, nebo pelech, či polštářek po tu dobu schovat

.
0 09.01.2012 16:09 ® prasan [585] - Teriéři A ja mám s Jaime pokoj.Za mlada raz ročne.Neskôr takmer vôbec.Nikdy nemala šteniatka.Pokus bol u troj ročnej no už vôbec nepustila psa.Takže
som sa s tým zrovnal a miesta tiež bohvie ako nie je.Je to škoda a trocha ma to aj mrzelo.

Teraz už jej ťahá na 12rokov,tak ju už nechcem
zaťažovať.Výhoda (ako jediná) bola v tom,že aj keď sa hárala tak som nemal problém ju pustiť navolno.Vždy sa vrátila a nikdy za psom
neutiekla.Ovoňať sa cudziemu dala,no pozor ak si skúsil niečo viac.

Možno sme len netrafili toho správneho nápadníka.No čo už.
2 08.01.2012 12:37 ® Milena [1415] - Teriéři Sissina má velkého plyšového dalmatina, na kterém trénuje vždycky těsně před a během hárání. Jinak si ho celý rok nevšimne. Nijak to
neřeším.
Kámošky jorkšírka zpracovává paničce nohu a sousedovic retrívřice se vybíjí na polstrovaném bobku na sedění.
Hm , já bych se neděsila. Phoebe je papillon něco jako čivavka a též má svou hračku a dělá to.
0 05.01.2012 19:10 ® Inky [10] - Teriéři potrebujem radu ... doma máme čivavku Meggie teraz má rok a pol ... prvé háranie mala pred 3 mesiacmi ... no problém je v tom, že sa správa
ako pes. Má svoju hračku na ktorej šantí skoro každý druhý deň, hárat sa má až o 3 mesiace čo to znamená ?
Starší reakce
1 27.12.2011 22:00 ® 111 [375] – jajaapaja
Jo jo musím konstatovat že jako Snoopy je Roneček taky psí kluk který dokáže u každé fenečky odhadnout hárání do týdne? Je to kaňour ,
ale pozná i když je fenečka nemocná?
0 26.12.2011 17:21 ® nelinka [53] - Společenská plemena Neluška začne byť veľmi ukňučaná a pýta sa často von a asi po dni sa začne hárať
Starší reakce
Tak já to nepoznám.Jelikož jsem fenku doma nikdy neměl.Ale zato muj Snoopy ten to pozná uplně přesně.Chodíme na cvičák a vždy odhalí
začátek hárání u fenek.A to uplně přesně.Pár majitelek mi to potvrdilo.
Starší reakce
0 18.12.2011 16:32 ® PhoebeAdel [269] - Společenská plemena Phoebe má smutný den a jen hajá. Přijde mi, že má zduřené cecíky. Podle mých amaterských výpočtů by měla hárat 3. ledna -
začátek.
Začíná komunikovat s pejsky a vydává se na procházky. Taky již za 15 min procházky zmákne 4-5 loužiček. Co myslíte. Jinak šíša
normální.
0 18.12.2011 16:29 ® PhoebeAdel [269] - Společenská plemena – Hárání
Zajímalo by mě, jak u svého pejska poznáte tzv. u lidí premenstruální tenzi? Jak dlouho před háráním to tak může být. A též od kdy
počítáte začátek hárání a jak se dostanete k plodným dnům. Jsem v tom ještě začátečník.
Zpět na obsah sekce Chování psů • Přidat reakci • Zobrazeno 59x