0 09.05.2012 09:50 ® HOUP [1282]
to jsem ja, komu se to stalo, ale uplne jinak, nez je to zminovane v mediich. Za 1. me kousl krizenec do stehna, v tu chvili sem sveho zaveseneho psa
pustila a nechala ho, aby me ,,branil,, , za 2. celou situaci sem resila sama, jelikoz majitelka psa nebyla schopna mi pomoci, za 3. vypoved
policistum dala majitelka psa, ne ja, ja jsem byla ihned prevezena na chirurgii a byla sem v šoku (nikdy me pes predtim nenapadl) a muj pes byl
odvezen na veterinu, za 4. zadne vyrovnani nebylo, ani nebude, jelikoz majitelka nekomunikuje, nedolozila nai ockovaci prukaz, tim padem se ja i muj
pes lecime, jako kdybychom byli napadeni psem bez ockovani. Ten kdo nebude chtit verit, neuveri. Ale vsichni zname media. Muj pes me NEPOKOUSAL! muj
pes me chranil a celou dobu, kdy sem sedela pred barakem, od krve, zdesena, muj pes-pritel byl celou dobu u me a cekal na prijezd zachranky. Posudte
sami...-----------------------------------------------TOHLE JE PANÍ CO SE JI TO STALO .Z NOVINEK TO ZMIZLO ASPOŇ MI TO NAČIST NEJDE ---JE TO KACHNA
...NEMAJ DUKAZY--TOHLE NAPSALA PŘIMO SLEČNA CO BYLA NAPADENA....
0 27.04.2012 19:00 ® HOUP [1282]
n, zaslali jsme žádost o provedení kontroly u chovatele psa inspektorátu KVS Litoměřice. Dnes budeme také telefonicky hovořit s pracovníkem
tohoto inspektorátu.-------
------------------tato zprava je z 19,4 už jsem to tu dávala jinak nic vic nového nevím ....nejsou další zprávy----
Dobrý den. Napadla mě další možnost, pokud nepomůže ani krajská veter. správa-což si myslám, že pomůže...tak je ještě jedna varianta,
která také zabírá a rychle..ZAVOLAT DO NOVY na rychlé zprávy a zmedializovat to...O tuto popularitu by nestál starosta ani veterina, takže to
většinou nabere z nuly rychlé obrátky k dobrému a snaze nějak to vyřešit..Ten obrázek je otřesný, má i přerostlé drápky, nemůže na tu
nohu vůbec chodit, nechápu jak ho mohou takto nechat a ten veterinář, který konstatoval, že je to hrůza a nechal ho tam bez pomoci, podala bych
na něj trestní oznámení za neposkytnul pomoc...z jeho funkce má povinnost pomáhat pokud jde o týrání a tady je týrání víc než
viditelné..Ten pes musí zažívat muka. kdybych měla informace a kontakty volala bych sama na kraj.vet.spr., aby tam neprodleně zašli a psa
odebrali..Děkuji za každou informaci Zankerová o.s. Z.U.
--------------------
tohle mi poslala paní ---ale nemužu najít otkaz na tu slečnu co tu dala ty fotky -tom že je to na Tn-tak se stím už něco děje?