Pro NAŠTVÁNÍ (či často ještě hůř..) - odkazy a fotky
0
[1536] 07.02.13 16:53 HOUP mám rád poľovníctvo ako také a venujem sa tomu .. ale ten poľovník je jeden z tých čo robí tomuto oboru zlé meno .. ja osobne by som psa zastreliť nedokázal lebo z neho cítiť dušu priateľa človeka a len človek tento vzťah znevažuje

to sou fakt svině to se nedá říct jinak
bojím se s Foxem chodit do lesa a na pole. Znám v Hradci jednu shibu, které ustřelili v lese packu :-/
Co k tomu dodat...

Nemám je rád zelený paka

0
[10536] - foto, veterina 29.01.13 19:27 R petrab No hele v tejhle zemičce už je možný pomalu všechno

neboj, v Česku zatim na jídelníčku hafani nejsou
no bolo mi to čudné ... a som rád že to má základ v záchrane zvierat
jde pouze o manifest ochránců zvířat

. v levém sloupci je nápis manifest a po rozkliknutí je tam vysvětlení

To snad není ani možné

hledám na těch stránkách jedinou poznámku o tom, že je to vtip

Já vím že jim řetízky sluší mě se to taky líbí, ale oni se stahováky bullteriérům obecně moc nedoporučují kvůli dýchání...
Je to hrozné.
Podpísal som.
0
[10536] - foto, veterina 11.01.13 11:47 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 08.01.13 22:23 R petrab pavoucica napsala:..... začal řvát až nakonec ........ vytáhl do výšky za obojek, ......... začal ho nohou "popohánět"(sprostě pejska nakopnul) ......tak tam už konečně zalez celej tatínek? nebo dědeček?
1
[897] - Teriéři 05.01.13 20:46 prasan sem včera viděla mooooc pěknou věc.Kluk šel s dědečkem a s malým štěnátkem na vodítku do domu.Kluk asi 6 let v ruce auto na dálkové ovládání a v druhé ruce vodítko s pejskem.Pejsek štěnátko a nějak mu to nešlo po schodech. Klučina na něho začal řvát až nakonec chudáka pejska vytáhl do výšky za obojek, pejsek vysel a bezmocně třepal nožičkama

uplně mně zamrazilo v zádech.Nahoře ve vstupu ho kluk položil na zem a začal ho nohou "popohánět"(sprostě pejska nakopnul) se slovy tak tam už konečně zalez

aby za sebou mohl zavřít dveře!!!Být to moje děcko tak už mu jich pár přiletí a asi bych proliskala i toho co mu psa dali beztak k Vánocum pod stromeček.Zase věčné téma, lidi jsou hovada a neuvědomují si, že pes je živý tvor nikoli hračka pro děti!!!Chudák pes skončí nakonec v utulku

tak ve snu běhaj psi celkem běžně, ležící.....
Takto som videl behať vo sne aj Jaime,ale nie až tak divoko.

Proč myslíš? Já to teda vidím poprvé

Pe.es: Čučíš na to také

0
[10536] - foto, veterina 31.10.12 21:09 R petrab
4
[1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 29.10.12 20:13 anargo Bože já řvu jak to.... chudátka
Ty lidi néé zabít, né zavřít to je vysvobození, ale udělat jim to samý

0
[10536] - foto, veterina 27.10.12 19:59 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 27.10.12 19:53 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 13.10.12 18:01 R petrab škoda

ne
a dokonce nebo do konce?

A vrazil???Já to dokonce opravdu neviděla
Na to se opravdu celé koukat nedá. Posunula jsem to na konec jen abych viděla, jestli té bečce někdo nějakou vrazí (omlouvám se).
Ja by som to netočil.Rovno by som zobral tu najväčšiu latu čo by som mal po ruke a tak by som mu zarval po lebeni.By nevedel či sa skôr pochcať či posr.. od strachu.
PS:Prepáčte,ale toto ma ozaj tankuje a do plna.

Přidat reakci
1 ...... 9
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 4393x