Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET »

Dogdancing

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Péče o psa » Sporty, aktivity, akce pro psy 

+ přidat reakci
Dogdancing

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2012 15:44 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.02.2012 15:43 ® janisa [175] Re: Petra123
Děkuju za radu palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.02.2012 15:39 ® Petra123 [168] Re: janisa
Ale jaký? Normální couvání (že couvá přede mnou, vedle mě...) jsem ho naučila tak, že jsem udělala takovou úzkou uličku (kousek od stěny jsem rozestavěla pár židlí), do které jsem ho navedla, pak jsem před ním normálně šla a on couval, jelikož neměl šanci jít dopředu ani do strany.

A couvání kolem mě. - Postavila jsem si ho k pravé noze (záleží na jakou stranu chceš, aby couval. My to zatím umíme jen na jednu.) a říkala mu "Couvej.", akorát že jsem mu přitom ručně pomáhala tak, že jsem ho přidržovala za zadek a ten mu prostě tlačila, aby se točil kolem mě (ale ne násilím, musíš pomalu, abys psa zbytečně neplašila) a za každý malý krůček ve správném směru jsem ho chválila. Strašně špatně se mi to popisuje. :-D Možná ti pomůže tohle video, kterým jsem se taky inspirovala http://www.youtube.com/watch?v=5FOS7MtRDow&feature=player_embedded#! (začíná to tam přibližně v čase 0:45). :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 15:00 ® janisa [175] Re: Petra123
Můžete mi poradit jak cvičit couvání? :-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 14:07 ® Petra123 [168] Re: petrab
Mně přijde, že mám snad nadprůměrně inteligentního psa, přestože se tak někdy netváří. Žádný trik se nenaučil za dýl než 4 (max 5) dny. Třeba takové podávání tlapek, otočky, skoky, válení sudů apod. jsme se naučili za jeden den (samozřejmě né všechno v jeden a ten samý den :-D), nejhůř šlo asi plazení pozadu a momentálně se Césarovi hrozně plete "back" (couvání kolem mě) a "twist" (taková polootočka se zacouváním mezi nohy).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 11:37 ® janisa [175] – Re: petrab
Nám nejlépe šlo ,,obíhat,,(Sam mě obíhá) a nejhůř asi přeskok přes ruku-to mi někdy skáče i na hlavu :-D. Ale budeme se učit mnohem těžší cviky.......... hmma to se asi zblázníme :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 10:57 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Co Vám dalo nejvíc námahy pejska naučit a co šlo "levou zadní"?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.02.2012 10:36 ® janisa [175]
My se dogdancingu taky trochu věnujeme, ale jenom trochu. Nemáme ani video hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2012 20:31 ® Petra123 [168] Re: petrab
Moc děkujeme! love
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2012 20:29 R - ® petrab [3915] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Petra123
Krásný, šikulky! palec Jen tak dál. A na veřejnost. Ať Vás to tlačí dál!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.02.2012 20:21 ® Petra123 [168] Re: petrab
Myyyy. http://www.youtube.com/watch?v=dXqRQ4uNdIo :-D (Pardon za kvalitu, je to z mobilu, lepší video zatím nemám.) Ale vážně jen tak doma pro zábavu, na veřejnost bychom s tím nešli. Ani sestavy nemáme, prostě trénujeme jednotlivé cviky. ano

Zpět na obsah sekce Péče o psa Přidat reakci • Zobrazeno 131x

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/417-dogdancing