Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
Nejste přihlášen - přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Co vy na to? - extrémy

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Pokec  

+ přidat příspěvek
Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku  
Co vy na to? - extrémy
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   27.04.2013 12:12 R Žena Rexik [1095] - Společenská plemena – Podvodníci mají nový trik, vysávají kredity do svých mobilů
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.04.2013 20:05 Žena pavoucica [505] Re: petrab
Ti tetovaní to je trochu silné kafe i na mně....brrrr ještě ted mi běhá mráz po zádech
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   21.04.2013 17:19 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   19.04.2013 14:44 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: pavoucica
na masáž drcenej
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   18.04.2013 10:17 Žena pavoucica [505] Re: petrab
já se zeptám asi blbě, pepř mletý nebo kuličkový aby to bylo rovnou i jako masáž? :-P
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   11.03.2013 18:51 Žena myspu [203] – Jak reagují lidé, když jsou svědky něčí vraždy? Pomůžou? Utečou? Začnou si to natáčet?
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   11.03.2013 14:24 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
"Můj bratranec na chvíli zakotvil i v Kanadě (až nahoře a navíc v zimě) a
protože ho stále zábly nohy,tak se začal shánět po speciální zateplené
obuvi Místní domorodec doporučil naprosto jednoduchý trik(napsal bych
geniální, ale ponechám na vašem zvážení) "nech si, ty co máš, boty jsou
dobrý, ale vezmi si dvoje ponožky. Jedny tenký a přes ně ještě jedny
tlustší, ale hustý (myšleno hustě tkané) a mezi ně si nasyp pepř."
Když mi tohle po příjezdu vyprávěl, tak jsem to hned při první možné
příležitosti vyzkoušel a FUNGUJE TO!!!! Tělesným teplem se z pepře uvolňují
různé silice, které podporují "roztažení cév" na šlapkách a tím pádem i krev
proudí mnohem rychleji (snadněji) a Vám tudíž potom není na ně zima.
Navíc pepř působí i "antibakteriálně", takže potom je možné nezout si boty
(a nevyměnit si ponožky) i mnoho dní po sobě. Vyzkoušela to (a
potvrdila) už taktéž spousta našich kamarádů, kteří "jezdí ven" (do
přírody) i v zimním období. Nohy potom i docela příjemně"lehce kořeněně
voní".
Každý si samozřejmě musí najít "to své ideální množství pepřového zásypu"
sám a jako vždy, nic se nemá přehánět, vždyť "dopepřit" lze kdykoliv ...
Jedna kamarádka si tímto způsobem "vyléčila" i nepříjemnou plíseň na nohou
(mezi prsty), které se už léta nemohla zbavit i přes všemožné snahy lékařů a
jejich moderních mastiček.
Některé z věcí (řešení problémů) jsou až neskutečně jednoduché ... a v
jednoduchosti je krása ......"
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   02.03.2013 19:04 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   28.02.2013 00:05 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   27.02.2013 17:11 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Rexik
to je super ! smich smich
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   27.02.2013 05:53 R Žena Rexik [1095] - Společenská plemena – Strážce rostlin do mobilu pohlídá vaši oblíbenou květinu
Francouzský výrobce bezdrátového příslušenství Parrot představil velmi netradiční novinku, která by mohla zaujmout všechny milovníky rostlin. Ve spojení s...
http://mobil.idnes.cz/strazce-rostlin-v-mobilu-0h1-/telefony.aspx?c=A130222_133745_telefony_kor
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   13.02.2013 16:11 Žena DaD [632]
Ani jsem to sem nechtěla dávat, normálně mi tekly slzy, je to neuvěřitelné, bych tu matku nebo co to je snad utloukla motykou. ble
http://www.youtube.com/watch?v=scGhAVuGD1Q&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DscGhAVuGD1Q&has_verified=1
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   08.02.2013 23:52 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.02.2013 23:31 Muž prasan [830] - Teriéři
Len amíci môžu mať tak priblblú tradíciu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tennessee_Walking_Horse
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.02.2013 14:54 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: DaD
učej, tedy nutěj je, aby zvedali na přehlídce nohy jako lipicáni, proč je třískaj do hlavy přivázaný a mlátěj, když se nemůžou kvůli tomu postavit, to mi nějak ušlo
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.02.2013 07:51 Žena DaD [632]
To je nechutný, probůh, co jim s těmi kopyty a nohami dělají? coze
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.02.2013 07:36 Žena pavoucica [505] Re: petrab
rozzureny
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.02.2013 00:17 Muž prasan [830] - Teriéři
no ble
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   06.02.2013 21:07 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
svině ble - nechť admin cenzuruje, jestli myslí, že tohle slovo není jen pohlazenim http://www.youtube.com/watch?v=gxVlxT_x-f0

mmch. jste tu někdo pro tresty fyzickýho mučení s následkem pomalý smrti?
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   05.02.2013 12:19 Muž prasan [830] - Teriéři
Majú iné,omnoho krajšie hodnoty ako my tu.U nich je na 1.mieste rodina a tradície.Čo sa u nás vďaka pomerom, čo tu máme naozaj vytráca.Peniaze 3/4 populácie zmenili na hyeny.Takže prevláda sebectvo a konkurenčný boj. tone :-|
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   04.02.2013 14:15 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Reklama
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   30.01.2013 07:01 R Žena Rexik [1095] - Společenská plemena – Dejte pozor na bezkontaktní platební karty
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   15.01.2013 22:12 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: pavoucica
pavoucica napsala:
vyhrál v loterii spoustu peněz ........... tam chodili neustále lidi, kteří ho prosili o peníze a to ho docela štvalo.....

no, jsou tací, který by to ani tolik neštvalo... smich
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   15.01.2013 20:28 Žena pavoucica [505]
hmmm ten prostitut mi nejde do hlavy....někomu dát jak on říkal že dostal i 8 000,- za mazlení no nevím.Taky si myslím, že kdyby měl tolik peněz tak nebude na ulici, ale i jako feták by si žil dost luxusně :-O

O té čínance jsem to četla a takové lidi obdivuju, ted jsem četla, že chlap z Británie vyhrál v loterii spoustu peněz a taky dál chodil do práce, měl nějaký obchod.Nakonec ho ale musel zavřít, jelikož tam chodili neustále lidi, kteří ho prosili o peníze a to ho docela štvalo.....
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   11.01.2013 12:10 Žena Terda [470] - JezevčíciRe: petrab
smich smich smich
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   11.01.2013 12:01 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – VTIP

Život je otázkou priorit ... Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit.

Tak dal každé 50 tisíc korun aby s nimi udělaly,co uznají nejlepší. První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví:

"Udělala jsem,drahý, vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu."
Druhá nakoupila věci pro něho: Oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd.

To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím".

Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět 100 tisíc korun.
"Abys viděl, jak jsem šikovná".

I zamyslel se muž a nakonec si vybral........ tu s největšíma kozama.
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   11.01.2013 11:42 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   08.01.2013 20:51 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   07.01.2013 23:23 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   06.01.2013 23:09 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Terda
tak já jsem se konečně po padesáti letech dočkala toho, že se mi lidi nedivěj, proč se odjakživa stydim za to, odkud pocházim
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   06.01.2013 19:33 Žena Terda [470] - JezevčíciRe: petrab
A ten desátej je ten propuštěnej :-| By měl chodit kanálama, pan prezident. Tenhle stát to je takový svinstvo
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   06.01.2013 17:50 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: Terda
DNES UŽ DEVĚT....
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   06.01.2013 08:44 Žena Terda [470] - JezevčíciRe: petrab
Já se teda těm osmi z deseti vůbec nedivím...
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   05.01.2013 23:09 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: petrab
sem si to deaktivovala sama
Význam: laughing out loud
Popis: Hlasitě se směji (hodně smíchu). Další možný význam v angličtině lots of laugh,lot of laugh, nebo laughing over limit. také lots of love - mnoho lásky.
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   05.01.2013 23:08 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: DaD
smich smich smich nevim, co je lol, Ty přeci jo
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   05.01.2013 22:39 Žena DaD [632] Re: petrab
Deaktivuj lol něco znamená? Třeba konec legrace? Fakt jsem mimo. smich
 reagovat Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek   05.01.2013 00:16 R Žena petrab [6811] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: DaD
JJ, TVL! smich smich smich (to jsou zase moje dvě)

P.S. deaktivuj lol !

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 4 5 Přejít na další

Zpět na obsah sekce Pokec Přidat příspěvek • Zobrazeno 1865x

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/525-co-vy-na-to