Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Pomoc a aukce

 

NápovědaFórum » Zdraví a nemoci » Operace, zákroky 

+ přidat příspěvek
Pomoc a aukce
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   08.09.2014 18:11 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba
Dostala jsem pozvání na akci a stránky a přijde mi to super. Mrkněte se.
www.ponozkovypes.cz/…
www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   19.07.2014 22:23 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér – Dobročinná aukce na pomoc Zinušce
Fotka k příspěvku Zinuška je roční kříženec šarpeje. Byla vyhozena z auta poblíž vesnice u Vyškova. Dočasný domov našla v azylu Zastavme utrpení o.s.
Pár měsíců poté se Zinušce podařilo najít krásný domov u paní Remsové z Říčan u Brna. Bohužel se paní ozvala, že má Zina problémy s chůzí a podle RTG jí veterinář diagnostikoval FCP v obou loktech.
Bohužel operace je velmi nákladná (cca 20.000,-) a na tu paní nemá finance.Pokud však operace neproběhne v nejbližší době, hrozí fenečce doživotní problémy s chůzí na obě přední nožky. Proto se os rozhodlo uspořádat pro Zinušku finanční pomoc a s pomocí VÁS - dobrovolných dárců, uhradit celou operaci, aby mohla opět běhat jako dřív.
Pokud chcete přispět i vy, můžete zaslat libovolnou částku na účet os Zastavme utrpení. Zde je odkaz na Zinuščino album a více info o její nemoci:

www.facebook.com/…

Další možností, jak přispět Zinušce na pomoc je vydražit jakýkoliv předmět v dobročinné aukci na tlamoknize. Všechny peníze, které se z aukce získají, půjdou na operaci Zinušky. Předmětů v aukci stále přibývá, já sám dnes ještě dodělám dvě přetahovadla, která budou zítra či v pondělí umístěna v aukci, a pokud zítra dostanu další slíbené deky, udělám přetahovadel ještě víc. Kdo bude tedy chtít ode mne přetahovadlo, koupí si jej v aukci a všechny peníze půjdou na pomoc Zinušce. V aukci je různé oblečení, hračky pro děti, plyšáci pro děti i pro psy, obojky, puzzle, hry, DVDčka, knihy, hrnečky, talířky... spousta různých věcí, každý si může vybrat.

Album s draženými předměty najdete zde:
www.facebook.com/…
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.07.2014 22:09 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: PhoebeAdel
Jéje, tak ať se panička Zdeňka co nejdříve uzdraví. Budeme jí se Scottym posílat pozitivní energii, aby se zdraví vracelo co nejrychleji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.07.2014 20:21 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: Libas
Hm, máš pravdu. Ronečkova panička ZdeŇka teď rehabilituje. Zhoršil se jí zdravotní stav, je na vozíku a skoro nevidí. Jak ona se věnovala pejskům a pomáhala, cvičila pro postižené, zachránila Malinu. Pejsci s ní smějí být i v nemocnici.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.07.2014 19:09 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér – Změna názvu
Protože tato aukce již proběhla, ale podobné aukce probíhají i ve prospěch jiných pejsků, tak jsem z názvu vypustil Ronečkovo jméno, aby toto vlákno mohlo být využito i pro jiné pejsky, a za chvíli sem přidám jednu dobročinnou aukci, tentokrát ve prospěch fenečky Zinušky.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   07.04.2013 22:31 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: 111
Jé jsem ráda, že je vystaveno a mám radost. Nějaký korunky poputujou od Phoebulky zítra, příkaz je už zadám. Tak ještě pohlazení Ronovi a držíme tlapiny pac
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 20   06.04.2013 16:10 Žena 111 [526] – Poděkování ♥ Rona
Fotka k příspěvku Mocinky děkuji za portál net a všem ostatním kteří na Ronka myslíte a jinak nás držíte a podporujete !!!!!!!!!!!! Jste úžasní díky za to ♥ I když nemáme dobré období je mi krásně na dušičce když vidím jak lidé dokáži držet po spolu ještě jednou veliké díky všem a adminům především. :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 14   06.04.2013 13:16 R Žena Jarka [1804] - Společenská plemenaRe: PhoebeAdel
Za portál hafici.net jsme finančně přispěli částkou 300 Kč.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 20   05.04.2013 21:43 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba – Pomoc+ aukce Ronečkovi
Protože Roneček je náš kamarád, myslím, že by tato aukce tady mohla být zveřejněna :-)

www.facebook.com/…
Přeji krásný den všem milovníkům zvířat a psů.
Obracím se na Vás - vybrané milovníky psů, kteří mi vždy velice štědře přispěli do jakékoliv sbírky - ať materiálně nebo finančně s další žádostí.

Nyní je trochu netradiční....
nejde totiž o útulkové pejsky nebo kočky....ne, ani o pejsky bezdomovců...
Tato akce je směřována Ronymu - 12 letý asistenční pes z Ostravy Zábřehu, který má nádherný domov, úžasnou paničku Zdenka Koldová, psí kamarády Týnku a Malinu (všechno zachránění pejsci).
Roneček celý život sloužil jako asistenční pes, sloužil a pomáhal lidem, dělá canisterapie pro děti, mentálně handicapované děti a dospělé... Celý život tady byl a je zde pro nás - lidi. Viz stránky nahoře v odkazu (zde můžete sledovat jeho aktuální stav).

Jak už to ve stáří bývá - přišly zdravotní komplikace, docházím mu provádět Dornovu metodu a v květnu ho čeká nákladná operace.

Zdeňka mne o nic nežádala, rozhodla jsem se ji udělat řekněme "překvapení" - operace bude nákladná a sama Zdeňka obětuje veškerý čas, energii a život právě pejskům. Navíc žije sama a sama dotuje 3 psy a veškeré aktivity.

Pokud by jste chtěli přispět na nákladnou operaci, prosím ozvěte se mi zde nebo do zprávy (pošlu číslo účtu a vždy veřejně - jmenovitě nebo anonymně dle vašeho přání poděkuji za obdrženou částku - stačí i 50 Kč, i málo pomůže hodně).
Celkový obnos poté předám Ronečkovi a Zdeňce na konci dubna - 28. dubna 2013 a fotečky z předání a poděkování samozřejmě zveřejním.
Abych nežádala peníze jen tak pro nic za nic, můžete si trochu zabojovat a to vydražením předmětů v této události.

Popis aukce ZDE:

- aukce probíhá od data založení události do 20. dubna do 22:00!!! ( z důvodu časové prodlevy týdne na předání předmětu a peněz s výherními dražiteli).
- kdo předmět vyhraje, označím ho po ukončení aukce jmenovitě u fotky a domluvíme se na termínu osobního předání (ve zprávě)
- pokud někdo bude dražit předmět mimo Ostravu a bude chtít předmět poslat poštou - připočítám si k celkové částce poštovné dle aktuálního poštovního tarifu pro doručování zásilek v Čr.
- aukce probíhá pouze na území Čr - není možné dražit ze Sr apod.
- kdo by chtěl věnovat předmět do aukce, prosím nechť mi pošle fotky a popis předmětu, já ho vložím do události (a v co nejkratším termínu mi darované předměty do aukce předá, abych je měla kompletně připravené, případně je sám pošle poštou tomu, kdo jeho předmět vydraží).

VŠEM VELICE DĚKUJI a jedna věta na konec...
Roneček celý život sloužil lidem, nyní je načase mu udělat laskavost...i 20 Kč stačí... (moc? nebo pomoc?) :-)

Kontakty:

Pro osobní předání dárků, materiální pomoci nebo vydražených věcí:
Mgr. Schmuckerová Silvie
Slavíčkova 26, Moravská Ostrava, 702 00

email: mailto:sissie@seznam.cz (pro odeslání fotek darů věnovaných do aukce).

Číslo účtu:
2110435063/0800
Do zprávy uveďte - "RON"

Děkuji všem!!!

Po ukončení celé akce a předání financí, případně dárků Zdence, uvedu jmenovitý seznam všech dárců zde v události (kdo chce anonymně, nechť mne upozorní) a poděkování a fotkami z předání. ♥

www.facebook.com/…

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 129x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/734-pomoc-a-aukce-