Přihlásit se HAFICI.NET »

Jak naučit psa uklízet hračky

NápovědaFórum » Péče o psa » Výchova a výcvik psa 

+ přidat příspěvek
Jak naučit psa uklízet hračky
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: kinder
náhoda k náhodě ruku v ruce s postrčením a bude to co by dup...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kinder Re: petrab
Děkuju moc hned to vyzkoušim:-)
Vsuvka: No jen tak náhodou si hrál Bane s kuřetem (pískací hračka) a jako u té krabice si ho tak nějak pohazoval, jak kdyby ho tam chtěl dát asi 3X spadlo vedla napočtvrté ho tam hodil, sem úplně čuměla a hned ho chválila, ale jenco sem to zkoušela ať to udělá tak nic:-D Takže fakt náhoda, ale milá.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R petrab Re: kinder
třeba www.muj-pes.cz/…

hlavně nezapomeň - po-ma-lu - je důležitý psa neotrávit, takže zpolehounka, zpočátku úklid jen ledabylej :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R Libas Re: kinder
S uklízením hraček zatím zkušenost nemám, ale s klikrem jo. Také jsem se klikru dlouho bránil, ale poté, co jsem byl na semináři pozitivky a viděl, jaká kouzla se s ním dají dělat, nebo spíše jak snadno a naprosto pozitivně se psi za použití klikru učí, se s ním teď učím zacházet sám. Zatím je problém na mé straně vodítka, Scotty to zvládá skvěle, ale já věřím, že se to také časem naučím.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kinder – Jak naučit psa uklízet hračky
Fotka k příspěvku Ahoj chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s cvikem: jak naučit pejska uklízet hračky.V knížce co mám doma je to dobře popsané,ale bohužel jen s klikrem, který nepoužíváme a po přečtení diskuze o klikru o něm ani o jeho zapojování do výcviku uvažovat nechci:-(
Pejsek umí věc přinést když mu ji hodim (a chce se mu) někdy ji dá i do ruky, záleží jak moc si chce hrát :-) . Hračky jsem mu začala dávat do krabičky odkud si je normálně bez problému bere. Bohužel nevim jak ho naučit,aby danou věc udržel v puse déle to max. jen přetahovalo, které nepustí ale balónek,kuře to dá skoro hned. Nevíte někdo jak by se to dalo naučit bez klikru?
Přidávám fotku, jak je to popsané v knize po zvětšení by to mělo jít přečíst.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 55x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/876?od=0