SRAZ HAFIKŮ.NET 2015 - PRAHA
0 25.05.2015 21:23 R petrab [10528] - foto, veterina no ale tak nasli jsme se coz je hlavni
Jo to je jasný e to zopáknem. Jen si příště dám bacha abych neseděl v jiný části hospody
Ale já se držel hesla že první obsadí zahrádku
4 25.05.2015 17:41 MARCINE [26] - Teriéři Ani nevím, jak se co sem vkládá, snad to nespletu...
Bylo to príma odpoledne, krásné dárečky a pohoda na závěr týdne.
Určitě si to s vámi zase zopakuji
To ne ale mám zánět spojivek z tý tvý svářečky
Neříkalas něco o soukromým odeslání fotek?
- ale špatně Ti nebylo
Grrrrrrrrrrr
18 24.05.2015 01:32 R petrab [10528] - foto, veterina Nuž, bylo to krátký, bylo to prima, vostatně - jak jinak!
Sraz pejskařů hafiků s tunou dárečků a jednoho nepejskaře (ty prezenty nenosej).
Tůze chyběla Nika, anargo, DaD, vojpesta, MíNela, pavoucica a Libas (nejen).
Tak třeba příště.
A zde foooto, kerý nemam čas probírat (takže ani tenhle dárek), takže ffšecky...
petraegon.rajce.idnes.cz/…/
PA
Teď jdu spát. sem už doma. Moc mě těšilo a ostatní ub stolu si domyslí.
Super, že to manžel ustál a tchyni nezabil.
petrab napsala: já nepřinesu nic, a budu zticha ne to ne teta ja ti jazyk rozvazu
Zítra se vidíme...šťastnou cestu..
Houby? Kdo by asi vozil na psí sraz houby?
vidim, že přijedeš náklaďákem
Pokud by mi něco padlo do oka a zbude něco kvetoucího, nebo plazícího..pnoucího obohatila bych svou skalku.Mám tam ještě volná místa.
jooo, vo trvalky, co se nemusej moc zalejvat a eště líp, když se jim daří i ve stínu třeba
Netřesk... nedělá se z toho nějaký nápoj? Kořalka nebo tak?
To my taky - další do party
Adélo, určitě. Pomůžeme a těšíme se.
kohokoliv, nás, pingly, jedno koho, jestli se navíc dostaneme ven na tu zahrádku, že tam bude volno, tak kromě těch schůdků u vchodu, už je to tam bezbariér. Brnkni, až dorazíš, tel. máš snad min. na mě
To je správná smečka..
už se na vás těším....
a nebo tě mohu hodit pak na hlavák
Neboj, my tě padnout nenecháme
nejjednodušší je to takhle: kousek od hlavního nádraží (kde, to ti tam každej druhej řekne) v Jindřišský ulici na stanici Jindřišská (směr Václavské náměstí) nastoupíš na tramvaj č. 14
prahamhd.vhd.cz/… a tou dojedeš až před tu hospodu - na stanici Na Knížecí:
www.tram-bus.cz/…/ .
Tam vystoupíš, přejdeš na protější chodník a dáš se pár desítek metrů zpět a tam ta hospoda je
Děkuji,už jsem se domluvila s moravačkou jak řemen a ona už tam byla, budu se jí držet jak klíště.Nazpátek se budu spoléhat na fotografickou paměť a svůj orientační smysl.Do práce jdu až v pondělí ...času dost
ja si te zkoriguju neboj
Ahoj, z Hlavního nádraží jdi na metro a dojeď na Florenc(červená trasa) tam pouze přestoupíš na trasu B(žlutá) a budeš pokračovat ve směru na Zličín, vystoupíš na stanici Anděl.
Kdyby jsi se ztratila, klidně mi zavolej, pošlu ti telefon.
Od anděla půjdeš Nádražní ulicí až k hospůdce
www.mapy.cz/…
Je to asi minuta chůze, vyznačila jsem ti to na mapě. Záleží kde z metra vylezeš. Pokud nevystoupíš ale na Andělu u nákupáku, tak vystoupíš Na Knížecí, a je to takhle a bylo by to i pro tebe blíž
www.mapy.cz/…
Martina
Já bych měla prosbu: pro nás vesničany kam se vydat z Hlavního nádraží jak, čím, kde vystoupit,.ať nemusím povolat na pomoc policii Modrava. Díky
0 10.05.2015 20:16 R petrab [10528] - foto, veterina petrab napsala: Vzhledem k tomu, že na zahrádku rezervace nelze provést, tedy je stůl rezervován uvnitř.
Takže zkusíme improvizaci....
BUDE-LI TEDY PĚKNÝ POČASÍ, TEN, KDO DORAZÍ JAKO PRVNÍ, NECHŤ SE ZEPTÁ NA MÍSTĚ, JESTLI JE NA ZAHRÁDCE VOLNO A PŘESÍDLÍME TAM.... a stopujou na ulici lítající potvory a dělaj v metropoli humbuk
no nevim vis ze my venkovsti balici ve velkomeste se neumime chovat
no, snad bys to mohla v baráku pivovaru přežít
Hlavně na to nespěchej a nech to dobře vychladit
OK. Jsem na to zvědavý
Hned, jak půjdu nakupovat, koupím okurku a okoštuju
Okurku oloupat a rozmixovat celou. Milují to i naši pejsci - hlavně v létě.
A to rozmixuješ? Nebo co s tím děláš? Okurky já rád, limetky v pití taky, určitě to vyzkouším.
Tak to rozhodně zkus. Hlavně v létě je to super osvěžení a moc to chutná.
Okurkovou limonádu??? Tak to jsem ještě neslyšel.
Přidat reakci
[1] 2 3
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1110x