Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET »

Psí fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Péče o psa » Pelíšky » Přidat novou reakci 

Pelíšky Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   5214 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
23.01.12 14:31:38 petplus® – LEDNOVÝ VÝPRODEJ NA WWW.PET-PLUS.CZ
Stihněte lednový výprodej na http://www.pet-plus.cz Nabízíme široký sortiment převážně psích a kočičích pelíšků.
23.08.11 13:47:41 miki
mam od nich pelech a je super
08.07.11 14:58:04 jung® – Prouteny pelisek
Koupil jsem pro stenatko prouteny pelisek od firmy TAMI ( Made in China). Je tmavy, osetrny naterem. Trochu pozdej mi doslo, zda-li ten nater neni skodlivy. Kontaktoval jsem firmu, ta se snazi o certifikat z Chiny. Nemate nekdo zkusenost se zavadnosti nebo nezavadnosti proutenych pelisku. Logicky by meli byt OK. Ale... Nebo na koho se pripadne obratit? Dekuji za odpoved.
30.06.11 12:31:58 fer
jajaapaja napsal: Já bych si to s pejskem klidně vyměnil smich

mam od nich pelíšek a je fakt božíí
21.06.11 20:50:53 jajaapaja® – Re: terpelka
Já bych si to s pejskem klidně vyměnil smich
12.06.11 13:31:23 terpelka® – john
fakt hustý pelechy
13.05.11 12:16:44 mana – Re: Myšinka
paní dělá i menší a nádhernéé
11.05.11 16:51:42 Myšinka®
Musím říct pelech jak pro člověka :-D
18.04.11 21:35:43 pavlinapoddana® – Re: terpelka
přesně z těch bazošových inzerátů jsme si vybírali,jsou ve všechmožných barevných variacích,já jsem vybrala jeden hodící se k dlažbě,fakt je úžasnej.
18.04.11 14:20:20 HOUP® – TOTO
snad ani neni pelišek to je přepychovy psi gaučik mooc hezke-a psik jak si haja palec potlesk ahoj
18.04.11 14:20:05 terpelka® – Re: pavlinapoddana
tomuto sekne k pleti potlesk hop ahoj
18.04.11 10:58:47 pavlinapoddana® – Re: pavlinapoddana
posílám jeden obrázek,není moc kvalitní,je dělaný telefonem.
18.04.11 09:53:22 pavlinapoddana® – Re: Tereza
Terezce moc děkujeme za rychlé dodání pelíšku,dnes ráno nám přišel poštou a mohu jen konstatovat,že je fakt úžasný.dokonalost propracování do posledního detailu mě uchvátila.ani jsem nepředpokládala,že do něj zalehne Cherry tak rychle a s takovou radostí.Starý pelech jsme hned vyhodili a teď si budeme užívat nový.Konstrukcí a materialem se proti těm komerčním fakt nedá srovnat,nehledě k tomu,že je podstatně levnější.Mohu všem vřele doporučit.Ještě jednou díky Terezko.
14.04.11 11:06:49 pavlinapoddana® – Re: Tereza
Díky za skvělou prezentaci pelíšků,už jsem vám odpověděla na bazoši a objednala si jeden,jsou fakt krásný.Cherry ho dostane k velikonocům a to bude poleženíčko.
13.04.11 22:51:05 Ascam® – Re: Tereza
Moc ráda využiju nabídky - jen tedy vážně musí být nejprv kam to dát :-)
13.04.11 22:07:42 Tereza
ty pelíšky jsou uplně jiný svět , pelíšky v obchodu atd jsou z molitanu a jsou jak papír.

ty naše jsou až 10 kg těžké, takové poleženíčko nemám ani já v posteli !
13.04.11 22:02:47 Tereza – Re: Ascam
můžem se domluvit stačí napsat co se vám líbí a můžem se domluvit
napište

ter-pel@seznam.cz
13.04.11 21:48:04 Ascam® – Re: Tereza
Ten čtvrtej je suprovej! Nedáváte slevu na dva? ;-)
Teď ještě nemám postaveno, takže by nebyl kam dát, ale za rok už by to jít mělo :-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/novareakce/107