Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.
Reagujete na tyto příspěvky
23.01.12 14:31:38 petplus® – LEDNOVÝ VÝPRODEJ NA WWW.PET-PLUS.CZ
Stihněte lednový výprodej na
http://www.pet-plus.cz Nabízíme široký sortiment převážně psích a kočičích pelíšků.
23.08.11 13:47:41 miki
mam od nich pelech a je super
08.07.11 14:58:04 jung® – Prouteny pelisek
Koupil jsem pro stenatko prouteny pelisek od firmy TAMI ( Made in China). Je tmavy, osetrny naterem. Trochu pozdej mi doslo, zda-li ten nater neni skodlivy. Kontaktoval jsem firmu, ta se snazi o certifikat z Chiny. Nemate nekdo zkusenost se zavadnosti nebo nezavadnosti proutenych pelisku. Logicky by meli byt OK. Ale... Nebo na koho se pripadne obratit? Dekuji za odpoved.
30.06.11 12:31:58 fer
jajaapaja napsal: Já bych si to s pejskem klidně vyměnil
mam od nich pelíšek a je fakt božíí
Já bych si to s pejskem klidně vyměnil
13.05.11 12:16:44 mana – Re: Myšinka
paní dělá i menší a nádhernéé
Musím říct pelech jak pro člověka
přesně z těch bazošových inzerátů jsme si vybírali,jsou ve všechmožných barevných variacích,já jsem vybrala jeden hodící se k dlažbě,fakt je úžasnej.
18.04.11 14:20:20 HOUP® – TOTO
18.04.11 14:20:05 terpelka® – Re: pavlinapoddana
posílám jeden obrázek,není moc kvalitní,je dělaný telefonem.
Terezce moc děkujeme za rychlé dodání pelíšku,dnes ráno nám přišel poštou a mohu jen konstatovat,že je fakt úžasný.dokonalost propracování do posledního detailu mě uchvátila.ani jsem nepředpokládala,že do něj zalehne Cherry tak rychle a s takovou radostí.Starý pelech jsme hned vyhodili a teď si budeme užívat nový.Konstrukcí a materialem se proti těm komerčním fakt nedá srovnat,nehledě k tomu,že je podstatně levnější.Mohu všem vřele doporučit.Ještě jednou díky Terezko.
Díky za skvělou prezentaci pelíšků,už jsem vám odpověděla na bazoši a objednala si jeden,jsou fakt krásný.Cherry ho dostane k velikonocům a to bude poleženíčko.
13.04.11 22:51:05 Ascam® – Re: Tereza
Moc ráda využiju nabídky - jen tedy vážně musí být nejprv kam to dát
13.04.11 22:07:42 Tereza
ty pelíšky jsou uplně jiný svět , pelíšky v obchodu atd jsou z molitanu a jsou jak papír.
ty naše jsou až 10 kg těžké, takové poleženíčko nemám ani já v posteli !
13.04.11 22:02:47 Tereza – Re: Ascam
můžem se domluvit stačí napsat co se vám líbí a můžem se domluvit
napište
ter-pel@seznam.cz
13.04.11 21:48:04 Ascam® – Re: Tereza
Ten čtvrtej je suprovej! Nedáváte slevu na dva?
Teď ještě nemám postaveno, takže by nebyl kam dát, ale za rok už by to jít mělo
Návrat do fóra bez přidání nové reakce