Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.
Reagujete na tyto příspěvky
11.04.12 11:04:07 petrab® – Re: eman
krásný, ale praní ještě krásnější
11.04.12 06:46:52 eman – best of pelech
Mal som niekoľko pokusov pripraviť jej perfektné ležanie, no ona mi to stále potrhá a má snahu si to upravovať.Oblúbený má jeden kus starého koberca a ten si nedá.Ako jediný ho nepotrhá.Takže ,,pelíšky,, sú pre mňa a Jaime len vyhodené peniaze.A tak som jej chcel spríjemniť život.
26.03.12 20:21:45 petrab® – Re: invalida
25.03.12 19:53:06 petrab® – Re: invalida
tak nechť ti nepřeroste a do stovky se vejde!
25.03.12 19:45:59 invalida® – Re: petrab
To bylo chytrý

já má rád pohodlí takže sem uvažoval o 80 100 cm. Bude to fena. Žádnej cvalík jak mnozí v dobrý víře uměj vykrmit.

Ale dík za reakci
25.03.12 19:41:32 petrab® – Re: invalida
min. cca 65-75 cm, záleží na velikosti feně/psa, vyčkej s tím,až doroste, měl by se do něj pohodlně vejít v leže na boku, přebytek místa můžeš vyplnit dekou, polštářem a pod., lépe větší, mmch. pro největší štěně je lepší koš plastový, převážně proutí okousávají a brzy ho zničí, tak při volbě štěněte šťastnou ruku a pejskovi zdravíčko, pelech není až tak důležitej
Ahoj lidi...technická otázka. Za měsíc si jedu pro štěně jezevčíka standard. Na první zuby sem mu košík uplet ale až odroste chtěl bych vzhlednější. Jistě chci proutěný bez polstrobání nebo s vyjímatelným. Žena i ušije. Jakou mám volit velikost? Určitě je uváděná v širším místě a ne na dně

Dík
23.01.12 14:31:38 petplus® – LEDNOVÝ VÝPRODEJ NA WWW.PET-PLUS.CZ
Stihněte lednový výprodej na
http://www.pet-plus.cz Nabízíme široký sortiment převážně psích a kočičích pelíšků.
23.08.11 13:47:41 miki
mam od nich pelech a je super
08.07.11 14:58:04 jung – Prouteny pelisek
Koupil jsem pro stenatko prouteny pelisek od firmy TAMI ( Made in China). Je tmavy, osetrny naterem. Trochu pozdej mi doslo, zda-li ten nater neni skodlivy. Kontaktoval jsem firmu, ta se snazi o certifikat z Chiny. Nemate nekdo zkusenost se zavadnosti nebo nezavadnosti proutenych pelisku. Logicky by meli byt OK. Ale... Nebo na koho se pripadne obratit? Dekuji za odpoved.
30.06.11 12:31:58 fer
jajaapaja napsal: Já bych si to s pejskem klidně vyměnil
mam od nich pelíšek a je fakt božíí
Já bych si to s pejskem klidně vyměnil
12.06.11 13:31:23 terpelka – john
fakt hustý pelechy
20.05.11 20:00:09 terpelka
Návrat do fóra bez přidání nové reakce