31.08.10 10:08:51 mimišák® – Re: Rex
Fotky ke komentářům - zbytečné a asi by to nebylo moc přehledné. Vždyť pokud chceš poslat fotku ke vzkazu, můžeš to udělat soukromým vzkazem - tam to jde.
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
30.08.10 21:29:58 Rex® – Re: KateMiss
KateMiss: Ahoj, promiň, otázku jsem přehlédl. Fotky ke komentářům se mi zdají zbytečné. Co třeba bys tam chtěla posílat za fotky. Prosím i o vyjádření ostatních uživatelů, zda si myslí, že by to bylo užitečné či nikoli.
Terka a psíci: Ahoj, můžeš být konkrétní, u kterých prezentací to přesně je? Takto se mi to nedaří dohledat. Díky.
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US) AppleWebKit/534.6 (KHTML, like Gecko) Ubuntu/10.04 Chromium/7.0.509.0 Chrome/7.0.509.0 Safari/534.6
03.08.10 22:40:53 Rex® – Soukromá diskuzní témata
Od dnešního dne je možné zakládat soukromá diskuzní témata. Jedná se o taková témata, kam mají přístup jen ti uživatelé, kteří získají povolení od zakladatele příslušného tématu. Nikdo jiný se do takového tématu nedostane. Je to jakési rozšíření soukromých vzkazů, nicméně mezi více lidmi najednou. Tuto funkci můžete využít i jako soukromý chat. Do soukromých témat se dostanete v diskuzním fóru, v sekci Pokec -
http://hafici.net/forum/s99 . Vznikla zde nová sekce Soukromá diskuzní témata, ve které se zobrazuje seznam všech soukromých témat, do kterých máte přístup. Ta témata, kam nemáte přístup, jsou pro Vás zcela neviditelná. Upozorňuji, že stejně jako ostatní témata v sekci Pokec, se ani tato soukromá témata neobjevují na titulní stránce webu, ani na titulní stránce sekce Forum. Jsou dostupná pouze v sekci Pokec. Využití vidím pro debatu mezi přáteli nebo pro řešení vzájemných sporů. Zde máte prostor si vše v klidu vyříkat bez toho, aniž by to viděli ostatní. Věřím, že se Vám nová funkce zalíbí a budete ji naplno využívat.
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US) AppleWebKit/534.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.480.0 Safari/534.4
27.07.10 19:28:45 Orina® – Re: Rex
27.07.10 18:58:36 Rex® – Re: Orina
Samozřejmě tu je taková možnost. Blokovat lze jak přístup do fóra, na chat nebo na celý web. Je možné omezit přístup i do jednotlivých témat. Ten, kdo zakládá (nebo již založil) diskuzní téma, může určit, zda tam budou mít přístup pouze přihlášení uživatelé nebo pouze vyjmenovaní uživatelé nebo naopak všichni kromě několika vyjmenovaných. Možností je tedy spousta.
Předpokládám, že píšeš ohledně uživatele NIKO a debaty nad spisovnou češtinou. Vím, že NIKO má často hodně kontroverzní názory a mnohdy je vyjadřuje způsobem, který se mi nelíbí a několikrát jsem ho na způsob jeho vyjadřování upozorňoval a žádal o klidnější tón. Nicméně, co se pravopisu týče, tentokrát s ním musím naprosto souhlasit. Jsme přece Češi a tak bychom měli psát spisovnou češtinou. Chápu, že občas někomu něco nevyjde, ale měli bychom dbát o to, aby se zde neobjevovaly příspěvky, ve kterých je až deset pravopisných chyb. Shoda podmětu s přísudkem občas ujede každému, nicméně překlepy a gramatické chyby lze eliminovat. V dnešní době, kdy každý moderní internetový prohlížeč podtrhává překlepy a gramatické chyby, je opravdu s podivem, kolik lidí píše hrubky, i přesto, že je má při psaní červeně podtržené. Automatickou kontrolu pravopisu má v sobě zabudovanou ve standardní instalaci jak Firefox, tak Chrome, Opera a mnohé další. Měli bychom proto dbát o to, aby naše příspěvky nebyly plné chyb. Nenutím ale naše slovenské spoluobčany, aby psali česky, nicméně také prosím o používání spisovné slovenštiny. Nejsem zastáncem toho, aby kdokoli, kdo napíše hrubku, byl pranýřován ostatními, nicméně slušné upozornění na to, aby více dbal na češtinu nepovažuji za urážení nebo napadání. Zamyslete se, prosím, nad tím a nekažte zbytečně náš krásný rodný jazyk.
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US) AppleWebKit/534.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.476.0 Safari/534.3