Hafici.net

1 • 11 PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET » Psí fórum

Psí fórum

ÚvodAktualityAtlasČlánkyOdkazyInzerátyAkceFórumPrezentaceStaniceZábavaKrmivaEshop

Zpět na obsah sekce Fórum » Chování psů » Pes v posteli » Přidat novou reakci 

Pes v posteli Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   3246 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
21.08.10 13:21:46 Deuska®
U nás je to takhle: Bonďa - nejradči křeslo kde se může zatočit do klubíčka, Max - nejlépe u zdi, kde ho nebude nikdo rušit a Atík - zatím pelíšek, máme ho ale krátce, tak musíme ještě poznat co on rád :)
20.08.10 21:46:59 Rexik® – Re: nahacek
Rexík má během noci možnost si vybrat, kde bude spát. Má samozřejmě svůj pelíšek, ale nejraději spí na křesle na Rexově tričku nebo když je chladněji, tak se stočí u mě v posteli do klubíčka nebo někdy zaleze i pod deku. :)
19.08.10 21:51:21 nahacek® – pes postelový
:) Nedovedu si představit,že by se mnou můj tajtrlíček nespal
18.08.10 19:43:35 Terka a psíci®
Já bych nechtěla, aby můj pes spal v posteli. Proč? No to proto, že přece má svůj pelech, svůj klid ve vystlaném pelíšku. Maryna by si to teď nedovolila, protože ví, že se to nesmí a že jí to prostě panička nedovolí!! ano
18.08.10 16:40:53 nelinka®
so mnou spí už od šteniatka v posteli stydim priznám sa že sa mi ku nej nechcelo vstávat ked knučala , tak len hupsla do postele a tam spí do dnes, u nás patrí pes do postele :-D nech si každý hovorí čo chce :-P
06.03.10 22:34:31 xanti® – Re: pavlinapoddana
tak to nema chybu - kazisuk potlesk smich smich
06.03.10 22:17:59 defisa® – Re: pavlinapoddana
:-D :-D :-D
06.03.10 22:11:08 pavlinapoddana®
My jsme Cherryně nikdy postel nezakazovali a pokud má sama náladu hupsne si tam,ale vesměs tam vůbec nejde protože má křeslo hned vedle postele a asi se v něm cítí lépe,protože tu postel z daleka nevyužívá.Z počátku když byla ještě mladší,tam byla pečená,vařená,manžel jí dokonce nazval kazišukem,protože si dovede sama otevřít dveře a bránit mě když začnu vzdxchat,ale to jsme vyřešili tím že zamykáme v daný okamžik i před svým vlastním psem.
06.03.10 21:04:36 defisa®
nikdy jsme ji tam nebrali a ona vedle postele leží ráda. Někdy jde i k sobě do pelíšku.
06.03.10 20:52:40 xanti® – Re: NIKO
no ja ji nekazala tam jit :-D to uz je nejaky jeji ritual ci co - kazdy vecer hups do postele a hrabe a hrabe dokud se nedostane pod perinu- nevim proc se ji tam tak libi! smich driv mi spala u hlavy
06.03.10 20:50:20 NIKO® – Re: xanti
Vždyť se pod peřinou potíš.Víš,jak je to nehygienické?Jak je mu teplo.Chudák pes :-) ;-)
06.03.10 20:33:04 xanti® – Re: NIKO
ále proc by mel byt chudak :-D muj spi taky v posteli a pod perinou smich
06.03.10 20:22:34 NIKO® – Re: defisa
Kde spí Tvůj,je mi jedno(chudák),můj spí v posteli a rád :-)
06.03.10 20:10:07 defisa® – Re: Jezevčíček
pokud se psovy věnuješ přes den tak se nemůže cejtit ostrčenej. Můj spí vedle postele
06.03.10 18:10:25 Jezevčíček®
Psi by měli spát s páníčky protože potom by se cítily odstrčení. Takže já podporuju to aby psi spali s páníčky ale né fůrt to zase jo. ahoj X-) :)
06.03.10 18:03:26 Jezevčíček®
se mnou a taky spí kde chce
06.03.10 17:28:52 NIKO® – Re: zuzanarosakova
palec palec palec
06.03.10 17:13:15 zuzanarosakova®
naši psi teda do postele patří!
06.03.10 16:57:53 xanti® – Re: NIKO
palec :-D :-D

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

Přidat.eu záložku
© HAFICI.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námVzhled • 09.09.10 23:15:21 • 0.013 s