Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Lamb With Apples Originals - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Lamb With Apples OriginalsNápověda 

TimberWolf Lamb With Apples Originals
Toto krmivo je "napumpované" vysoko stráviteľnými zložkami a koncentrovanými zdrojmi živín.
Timberwolf Originals Lamb & Apples je určené pre zvýšené nutričné potreby aktívnych, pracovných psov, psov v strese a v období rastu, psov v procese rekonvalescencie alebo starších chudnúcich psov, kde je potrebný koncentrovaný zdroj živín. Timberwolf Originals Lamb & Apples je jednou z prvých originálnych receptúr spoločnosti Timberwolf. Základom tohto na živiny bohatého krmiva je jahňacie mäso a ryby. V každých 20lb krmivá sa nachádza viac než 10lb mäsovej múčky z jahňacieho a rýb. Vysoký podiel aminokyselín poskytuje základ pre hustú srsť, zdravú ružovú pokožku, silný imunitný systém a výborný svalový tonus. Melanín, proteín zodpovedný za pigmentáciu, je zložený z aminokyselín prijímaných potravou. Toto výnimočné krmivo obsahuje bylinky ako rozmarín, feniklové semienko a mätu, ktorá pomáha pri trávení a má antioxidačné vlastnosti. Jačmeň patrí medzi obilniny, ktoré boli domestikované ako prvé, je považovaný za základ života. Ovos sa po celom svete pestuje už viac ako 2000 rokov, je dobrým zdrojom selénu. Selén je antioxidant, ktorý sa zapája do opráv DNA, redukuje výskyt nádorových ochorení, najmä rakoviny hrubého čreva. Zázvor je aromatická, pálivá koreňová zelenina, ktorá je účinná pri gastrointestinálnych ťažkostiach, uvoľňuje a upokojuje črevný trakt. Súčasné výskumy ukazujú, že zázvor má mnohé liečivé účinky ako napríklad: antioxidačné účinky, brzdí tvorbu zápalových látok a má priame protizápalové účinky. Mäta má výborné osviežujúce a dezinfekčné účinky, pomáha pri nadúvaní a zároveň aj pri hnačkách. Timberwolf Originals Lamb & Apples neobsahuje hydinu, hovädzie mäso alebo vedľajšie produkty masovej výroby, ani sóju, pšenicu a kukuricu.


Z dôvodu vysokého zdravotného rizika do našich krmív nepridávame vitamín K3. Pre vysoký obsah vitamínu K1 používame lucernu a riasy. Ak sa rozhodnete pre krmivo s obsahom zdravé obilniny (jačmeň a ovos), Timberwolf Originals Lamb & Apples je výbornou a chutnou alternatívou, ktorá poteší vyberavý jazýček vášho miláčika.

Všetky receptúry Timberwolf Originals spĺňajú nutričné požiadavky pre všetky plemená a každú fázu života psa.

Receptúru Lamb, Barley & Apples Originals odporúčame pre šteňatá, gravidné a dojčiace suky, pracovné psy, aktívne psy a psy v záťaži, psy s alergiami a pre udržiavanie kondície.



Ďalšie benefity:

- prevencia zápalov kože a uší
- znižuje zápach exkrementov
- prevencia kardiovaskulárnych ochorení
- zvyšuje odolnosť proti chorobám a stresom

Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-lamb-with-apples-origina

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2494-timberwolf-lamb-with-apples-originals