Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Ocean Blue PLATINUM formula Grain Free - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Ocean Blue PLATINUM formula Grain FreeNápověda 

TimberWolf Ocean Blue PLATINUM formula Grain Free
Ryby sú výborným zdrojom čistých bielkovín, obsahujú esenciálne mastné kyseliny, ktoré sú nenahraditeľnou zložkou pre zdravie psa. V poslednom období výskumy venujúce sa pozitívnym účinkom omega nenasýtených kyselín dokázali túto skutočnosť hlavne pri omega-3 kyselinách obsiahnutých v rybom oleji. Ryby z hlbokých vôd oceánu sú bohaté na tieto esenciálne kyseliny. Čerstvý sleď, ryby z oceánu a sušený losos sú základom Timberwolf Ocean Blue® Platinum Formuly, ktoré je výbornou voľbou pre psi alergické na proteíny pochádzajúce z kuracieho a hovädzieho mäsa. Toto krmivo môžeme označiť ako hypoalergénne a bezobilninové. Vláknina a uhľohydráty pochádzajúce z obilia sú nahradené vlákninou zo zmesi ovocia, zeleniny a morských rias. Timberwolf Ocean Blue® Platinum je vhodný na úpravu kožných a iných problémov vyvolaných nežiadúcimi zložkami potravy. Táto formula je bohatá na kyselinu linolénovú, omega-3 mastné kyseliny, EPA a DHA. EPA je prospešné pre srdce a obehový systém tým, že podporuje zdravé krvné trigliceridy a obeh krvi. EPA zohráva dôležitú úlohu pri prirodzenom pohybe kĺbov, napomáha pri bolesti a zápalových reakciách. Je prirodzene sa vyskytujúca nesaturovaná mastná kyselina. DHA podporuje zdravé psychické funkcie, pamäť, sústredenie sa a učenie. Naša patentovaná zmes bylinných extraktov vyvažuje chuť. Vyššie hladiny zmiešaných tokoferolov a vitamínu E sú schopné zachovať vysokú úroveň omega-3 mastných kyselín. Výskumy predpokladajú, že pomer omega-3 ku omega-5 vyšší než 1:6 môže znížiť výskyt rakoviny a predĺžiť život zvieratám, ktoré sú už rakovinou postihnuté. Pre privysoké zdravotné riziko do našich krmív nepridávame vitamín K3. Pre vysoký obsah vitamínu K1 používame lucernu a morské riasy. Timberwolf Ocean Blue® Platinum je kompletne vyrovnané krmivo, ktoré poskytuje všetky potrebné živiny v každom veku psa.

Odporúčame pre: alergické psy, pri zápalových reakciách, pre šteňatá, pracovné psy, pri udržiavaní kondície, laktujúce feny a pre psy pri výkone.

Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-ocean-blue-platinum-form

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2500-timberwolf-ocean-blue-platinum-formula-grain-free