Je, přesně tohle měl Kája - můj první kavalír. Taky byl na operaci a v pohodě pak.
Myslím si o tom to, co jsem psala níže. Pokud dáváš psovi pestrou stravu, není třeba nic přidávat. Mrkla jsem se na složení a není tam nic jiného než to, co dávám v syrovém. V tom Fit-Barf sensitive má být hlavní "funkce" doplnění vit. A,B,E - ale: vit A je ovsažen např. v mrkvi, celeru, meruňkách, melounu a brokolici (to je to, co dávám). skupiny vit. B - květák, brokolice, kadeřávek, zelí, kapusta, cuketa, celer a další (opět jsem vybrala to, co dávám nejčastěji) a E - kadeřávek, zelí, špenát.
V micromineralu je to, co jsem psala v příspěvku níže - kvasnice, řasa, biotin, jod...to taky dávám mimo.
Takže si myslím, že lepší je to kupovat zvlášť, než "všechno a nic" - je to podobné, jako když si koupíš multivitamin. Tam je taky strašně málo toho, co využiješ, ale reklama je na to jako kráva, hlavně, že je tam všechno. Toť můj názor.
Samo, koupit to můžeš, určitě to neublíží. Jen si myslím, že to není tak prudce důležité.