SOUTĚŽÍME !
www.facebook.com/…
-------------------------------
tato psi slečna je z Ukrajiny..kamarádka výtěžek z výhry cely dá na Ukrajinu..už tam jednou byla

řeknete si u nás je dost pejsku co trpí---ale ona má přesvědčení že je to tak správné---pokut chcete dejte hlas děkuji---Pavlína

-muže se hlasovat každý den co 24 hodin
3
[10536] - foto, veterina 02.03.13 12:48 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 01.03.13 15:56 R petrab
3
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 01.03.13 10:22 PhoebeAdel
3
[10536] - foto, veterina 28.02.13 23:33 R petrab A jak se tam, sím, vkládá to video, ten fotobonus jsem aktivovala, ale šly vložit jen další fotky. Doufám, že to nebude za další tři pětky...

šlo mi to oříznout. Zatím můžem nahrát fotky a hlasovat od 11.3., tak uvidíme

je ten fotobonus časově omezen? soutěží se až od 11/3? do té doby se nehlasuje??
hobby.blesk.cz/…
Nebuďte na to sami, vytvořte si svou smečku
Víte, kdo vám vždy a za všech okolností pomůže? No přece vaše smečka! Další novinkou letošního ročníku je proto možnost vytvářet smečky spřízněných účastníků. Pokud kdokoliv z přihlášených účastníků hlasuje pro vašeho pejska, objeví se tato informace okamžitě na vašem profilu. Vy pak máte možnost mu službu oplatit a společně tak získávat výhodnou pozici vůči ostatním soutěžícím. Počet členů smečky není ničím omezen a logicky platí, že čím více členů smečka má, tím větší je jejich společná výhoda oproti ostatním!
Adélko, jak přesně postupovat s tou smečkou. To jsem tam nikde neviděla.Poraď prosím.
vůbec nevim, jak tam fotku vložit a jak se tam dostat
hobby.blesk.cz/…
minulý heslo a už. jméno mi to nebere a nebo mi to hlásí, že už už. existuje...
Tak opět tu máme Nejpsa. Můžete přihlásit pejska
www.soutezplus.cz/…/
líbí se mi novinka v pravidlech, že ten kdo vám hlasuje- můžete si přidat do smečky a navzájem se podporovat
Phoebušku už tam mám.

www.facebook.com/… hlasování probíhá prostřednictvím které vložíte pomocí tlačítka Alt a číslice 3 do komentáře u vybrané fotografie.
Rexik napsala: Na Dog´s Service se mi to líbí. jj

V té soutěži bude zřejmě nějaká možnost toto obejít. Češi přijdou na všechno. Také jsem chtěla Rexíka přihlásit, ale to nemá žádný smysl. Na Dog´s Service se mi to líbí.
tak na třistapadesátejsedmej pokus 1 hlas
no a páč první hafan má 7957 hlasů a smska na 80 hlasů je za 80 Kč, tak kdopa se tu najde, kdo mi smsek šoupne ráno přesnou stovku (tedy nejmíň a každej měsíc!) , ať má soutěž smysl... ?

tak to je zase nějaká blbina, na opsanej kód mi to hlásí, že je blbě opsanej a že hlas nejde vložit, přitom jsem už opsala asi 10 kódů... je možný, že na mě leze Alzheimer a nepoznám čísla a písmena patrně

0
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 15.01.13 20:22 PhoebeAdel
0
[10536] - foto, veterina 14.01.13 20:56 R petrab no, uvidíme, tak to tam budem šoupat střídavě, buď je to v řádu dní a nebo hodin
Přijde mi to, že to jde denně, včera dostal Rexík a dnes Egonek
jéé, díky, už to vidím, se tam na to mrknu, holt občas dostane hlas ten a jindy zase tamten....
Po levé straně je anketka a tam vybereš název fotečky. Ale mám tucha, že jde označit jen jedna

Ď

, ale jak se to tam dává? jak se tam vůbec najdu? nebo jak tam najdu ostatní?
Už máte ode mě

3
[10536] - foto, veterina 13.01.13 22:16 R petrab
3
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 13.01.13 20:54 PhoebeAdel Milí kamarádi, od 9.ledna 2013 do 31.12.2013 na DOG'S SERVICE probíhá fotosoutěž na téma "Psí gaučing". Partnerem soutěže je společnost
www.benesro.cz/ .
Pomozte vybrat nejhezčí fotku, která vyhraje krásný dřevěný obrázek s vítěznou fotografií Vašeho čtyřnohého kamaráda vyráběný starou technikou.
Více zde:
www.dogs-service.cz/…/
Děkujeme Vám za tak velký zájem o soutěž Souboj domácích mazlíčků. K dnešnímu dni jste přihlásili na 6300 fotografií!
Dnes proběhla velká zpětná kontrola hlasování. Vzhledem k nekalým způsobům některých soutěžících jsme museli odmazat tisíce hlasů za měsíc prosinec 2012. Je proto možné, že se odmazání bodů promítlo i v počtu vítězství u Vašeho mazlíčka.
Veškeré hlasování jsme ale pečlivě analyzovali a odmazány byly body zapsané tzv. roboty, kteří procházejí stránky automaticky a snaží se vyhledat určitou fotografii. Podobné kontroly budou probíhat po celou soutěž, zvláště na přelomu měsíce, aby nedošlo k neférovým vítězstvím.
Děkujeme za pochopení
Tým serveru Lidovky.cz
Souboj domácích mazlíčků
mazlicek.lidovky.cz
www.lidovky.cz
DaD napsala:
Hlasovat kdykoliv tedy nejde...
ne, takže záleží na tom, kdo u toho jak dlouho bude sedět...
Běž na
mazlicek.lidovky.cz/ . Uvidíš před sebou dvě fotky domácích mazlíčků. Jde o souboj dvou fotek. Klikneš na tu, která se Ti víc líbí a tak pořád dokola. Vpravo od fotek máš MENU, kde se můžeš podívat, na jaké pozici a kolik duelů konkrétní pejsek nebo kočička či jiné zvíře vyhrálo.Přes toto menu můžeš také přidat svého mazlíka. Je tam ale přes 4 tis. fotek a než jsem se doklikala na svého pejska, tak uplynula téměř hodina.
tak já zatím narazila jenom na rexíka. ale albi je na 200.místě, což je krásný vzhledem k počtu fotek

6
[10536] - foto, veterina 01.12.12 17:39 R petrab Tak je krátce po půlnoci a znovu zkoumám, jak to vlastně funguje. Řebříček v prosinci sice jede od nuly, ale je nahraných přes 4 tis. fotek, takže naděje, že se zobrazí nějaký známý pejsek, kterému chceme dát hlas, je dost mizivá. Myslela jsem si, že fotky z předchozího kola zmizí a pojede se zcela od počátku.

tak jsem dnes udělala nový testovací pokus a alespon jsem narazila na rexíka když už na nikoho jiného z nás
Adélko, chápu to stejně, ale uvidíme zítra. Také se tam zřejmě bude moci dát o další 3 fotky více.

Fotky zřejmě vybírá počítač a také jsem se někdy nemohla dočkat té své, to trvalo možná i 20 minut, než se objevila. Počkám do zítřka, jak jsem článek zběžně četla, od prosince se pojede od nuly, tak uvidíme.

Je to pořád ten samý Rexík.
Dvě fotky před stříháním a ta jedna, kde vypadá jako blbec, po stříhání. Ale k vůli náhubku a proto, že tak při stříhání strašně vyvádí, ho necháváme stříhat co nejvíce a tím hodně nakrátko. Už vypadá líp, uděláme co nejdříve nové fotečky.

Přidat reakci
1 ...... 6
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1980x