Pro NAŠTVÁNÍ (či často ještě hůř..) - odkazy a fotky
Jenže plesknout jí je rasismus a taky jí nemůžeš kolikrát najít. čuba taky jen varuje, má rozum ale štve mě to děsně. Jednu takovou švára vyléčil supr způsobem tak eště tuhle.

Paní má trošku jiné priority koukám...jestli to není náhodou ta maminka co vychovává dětí "nevýchovou" nebo nestará se vubec co dělá.Prvně proliskat matku, já potkat takovou krávu tak teda nevím.Lupina se po malé když jí zatáhá za srst ožene.Nekousne, ale malá dostane pleskanec po ručičkách, prostě se to nesmí.Pejska to bolí

Jsou jí 2 roky a prostě pes je na ni hodnej a ona musí být hodná na něho.Někdy se k němu tak krásně tulí a hladí, dá hlavičku na hřbet a já jsem dojatá, že se holky mají rády.ale když přijde třeba cizí dítě co neví jak na psa a chce hladit tak normálně vysvětluju jak a co a i ti malý co jsou teda normálně vychovaní tak poslechnou, že pes se za uši, ocas ani za packy netahá.Lupka je na nohy strašně háklivá a někdy se doštěkáme a my dvě, když ji chci utřít pracky od bláta.Tohle je prostě základ naučit psa jak se chovat k děcku a děcko jak se chovat ke psu....Bohužel takové hovada jsou někteří až nad tím člověk žasne....
Mám tady taky takovej případ...malej kluk..na barvě pleti nezáleží cca dva roky. Když psa uvážu u krámu přijde a škube za vodítko. Čubě se to nelíbí že jo, to vodítko je její a eště ten kluk je malej a tahal by uši vocas a kdyby mu dovolila hlavu tak "hladí" přes voči. Nechci čubu nechávat doma a nechci jí kvůli němu nasazovat košík. Když sem to říkal jeho mámě tak prej si mám hlídat psa. I kdyby ten kluk sletěl ze schodů když zakopne o vodítko tak prej zato můžu já. Na argument že prcek by taky měl bejt pod dozorem odvětila, ale vždyť je to jenom dítě. A teď babo raď když ženský nebiju!
já právě mám huskounku a když s ní jdu ven tak se tomu aby někdo na ni šahal, nevyhnu.Ona dost často tím jak je fakt krásnej pes přitahuje pozornost.Hlavně u dětí a majitelů podobných plemen.Na některé cizí už je zvyklá, jelikož máme v sousedství třeba dva aljašské malamuty a s těma se potkáváme běžně

Jinak děti šahat chtějí, ale vždycky dbám o to, aby ji netahali za srst nebo netrápili.Hladí jenom pod mým dozorem a nesmí jich být moc.Nemá ráda davy...K těm jezevčíkum to mi jednou sestra vyprávěla, že prý z duvěryhodného zdroje slyšela, že nějaký jezevčík zakousl chlapa...No nevím jestli je to fyzicky možné.Prý ho stáhl za nohavici z kola a pak kousal do krku, ale to mi hlava nebere

Myslím, že jakýkoliv pes muže pokousat i čivava a máš pravdu v tom, že je rozhodně rozdíl když pokouše bojový a nebo jezevčík
Mnozí majitelé si naberou víc než jsou schopni zvládnout. Přesně vystiženo. Nejvívc lidí prej pokoušou jezevčíci. Nevím kde se ta statistika bere ale i kdyby to bylo možný tak jezevec udělá díru na dva štychy. Tzv bojovej pes i zabije. Nechci bránit tyhle bojový psy protože já mám úchylku na jiný plemeno ale je fakt že většinu lidí co znám s těmito plemeny nebo rotvíky mi přijdou takový ti zakomplexovaní co si něco dokazujou. Maj velkýho psa v malým kotci a když je pes uštěkanej nervák tak maj radost že je "vostrej" ale neuvědoměj si že takhle "vychovanej" pes nemá nikdy daleko k tomu že napadne "majitele". Jé jak já nemám rád slovo majitel nebo páníček. Samozřejmě znám i křehounkou dívčinu co má takovýhle psy tři a naprostá pohoda.
Co nesnáším když se kdokoli bez svolení snaží psa hladit nebo krmit. Většinou sou překvapený úsměvem plným zubů. Já nesnáším aby na mě kdokoli šahal a čuba taky ne. I když samozřejmě když to dovolím není nejmenší problém. Každej hájí svý plemeno, svýho psa i svůj postoj. ovšem občas se to zvrhává v netoleranci a to je škoda. Jenže tolerance a obtěžování je na každej pád něco jinýho a každej má hranici jinde. Ovšem obtloustlej neposlušnej a nevyběhanej cizí pes je na pěst. Bohužel i Tito "páníčci" maj ty brejle přes který viděj svýho psa jako jedinýho dokonalýho. A skoro všichni lidi si o sobě myslej že sou Ti Nej a to je hrozně nebezpečný.

Já sem si o něm taky myslela, že je debil a toho nemusím vidět ani naživo.Párkrát byl v TV a to mi stačilo, jinak třeba moje sestra na tuhle psí psychologii věří...já třeba mám strach ze stafordů apodobných plemen, ale nemyslím si že by to bylo povahou psa, ale spíš tím, že mnozí majitelé si naberou víc než jsou schopni zvládnout.Už jsem jednou překonala strach a fakt sem si hladila nějakýho "bojovýho psa" a bylo to hezký.A pejsek byl hodnej já měla staženou prdel, ale bylo to fajn

Pes byl poslušný a jeho pán opravdu z něho bylo cejtit to sebevědomí.
Když psa kousneš rozumí tomu..ale pes Ti může rozumět i normálně. A ty jemu taky...stačí se dívat. Řeč těla je jasně srozumitelná.
já sem byla na jeho semináři v lednu a podle mě je to debil..knižky se číst dali,ale naživo mě ten člověk absolutně nepřesvědčil...
a myslíte si, že je opravdu tak dobrej jak se to prezentuje, jako že polepší psi těma svýma metodama?Já to kdysy viděla jak vykládal že psy kouše do čumáku atp, ale moc tomu nevěřím že existuje nějaká psí psychologie?
Jo to je on

holky ten Desenský není to ten "psí psycholog"?
dementi nevymíraj, se množej
Jak je vidět,tak debilní lidi jsou po celém světě,a bude hůř

0
[10536] - foto, veterina 17.06.14 23:58 R petrab obávám se, že pes vycvičený pro tento účel však, chtě nechtě, zákon, nezákon, živou kompenzační pomůckou je
3
[1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba 17.06.14 11:49 PhoebeAdel Zkusím, najít odkaz..., ale mě příšerně vytočilo nedávno ve zprávách -na Nově, kde mluvili, o tom jak nevidomému majiteli zemřel vodící pes Memory. Pánovi se zrak zkoršil a díky němu mohl bez problému fungovat. Bohužel na něj již nemá podle těch nových kolonek nárok. Ministrině soc. věcí a zdrav. řekla, že se pokusí tyto zákony změnit. To ale není to, co mě naštvalo, mě vytočilo , že ten pesík je označován jako KOMPENZAČNÍ POMŮCKA. Vždyť už snad pes není věc od nového roku ne?

No to je hnus fakt,to je ale blbka blbá,bych picla ju do ty blbý hlavy

chybí mi smajlik přeshubovej !!
0
[1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 15.06.14 21:57 anargo
0
[10536] - foto, veterina 18.05.14 22:07 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 24.04.14 23:06 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 21.04.14 23:08 R petrab když nemam mail u seznamu, nevidim to
otřesný, asi bych dostala infarkt
duchaprítomnosť na mieste, ešte dobre že žijem v dome
0
[10536] - foto, veterina 20.03.14 23:42 R petrab Vyměním cokoli za basu lahvoňů

Vyměním zlobivé děcko za nějaké méně zlobivé, prosila bych holčičku, blondýnku, hodnou a samostatnou, takovou bych si moc přála...
P..a ..omlouvám se za slovo. Veřejně žádám Libase o vyjádření jak je toto možné neboť jde o majitele psů s pp a tudíž slušný chovatele. Nějak mi to do toho jeho černobílého vidění nepasuje.

0
[10536] - foto, veterina 13.03.14 21:31 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 28.02.14 22:44 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 26.02.14 23:18 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 17.02.14 23:38 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 11.02.14 21:05 R petrab já bych spíš vzala přes rameno kůl, provaz a bič
usti.idnes.cz/… Kráva pitomá, debilní, z**rvená. Omlouvám se. Není to daleko pokouším se o kontakt a nabízím ubytování.

0
[10536] - foto, veterina 02.12.13 22:45 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 20.10.13 01:49 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 20.10.13 01:47 R petrab
0
[10536] - foto, veterina 20.10.13 01:44 R petrab
Přidat reakci
1 ...... 9
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 4393x