Hafici.net

0 • 10 PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET » Psí fórum

Psí fórum

ÚvodAktualityAtlasČlánkyOdkazyInzerátyAkceFórumPrezentaceStaniceZábavaKrmivaEshop

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Péče o psa » Zábava » pelíšky  

Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 303x nejkvalitnější palec pouze od nejlepších autorů skryt

Zápis příspěvků povolen všem uživatelům

07.03.10 22:37:51 / 07.03.10 22:38:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 Veya007® Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
u nás se spí samozřejmě v posteli, ale přes den, když jsme pryč spí Milča v pelíšku - plastovém + deka a neničí ho. Vycpaný by sežrala :-D V dubnu budě štěndo, tak přemýšlím, kam ho umístit, jestli taky lavorek a deka :-O
07.03.10 20:22:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 xanti® Teriéři
my máme pelíšky 2 - jeden obyč - takový parádní ze zveráku a druhý jsem vyhrála od Pedigree (granulema nekrmím, ale jako štěně dostávala sem tam masovou kapsičku - to jsem ještě nevěděla co je to za hnus) :-O je to Fatboy pelech - ten velký rozměr - rozměr asi půlka normální matrace a je suprový - ale spíše pro mě, protože Xanti na něm velikostně vypadá jako morče
:-D ale ráda na něm spí - je dost vymykaný - uvnitř plněný - teď nevím - něco jako polystyrénové kuličky - krásně hřejou a potah je z takového "nezničitelného" matroše- nešpiní se... ale jak říkám, víc ho používám já když koukám na telku smich
07.03.10 20:17:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 xanti® Teriéři – Re: NIKO
palec potlesk
07.03.10 18:14:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 NIKO®
U nás je nejlepší pelíšek postel,co nadělám.Tam nikdy nic nebylo zničeno i když tam byli dva psi :-)
07.03.10 17:21:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 defisa® Teriéři
nejlepsí pelíšek je látkový s chlupem vevnitř protože se bočnice přispůsobý
07.03.10 16:14:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 pavlinapoddana® Retrívři, slídiči a vodní psi
Určitě bych nedala proutěný pelech.Nejlepší pelíšek pak výsostné místo vedle svého páníčka. hop
07.03.10 12:58:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 Veya007® Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – pelíšky
Tak, dovolila jsem si založit diskuzi na téma pelíšky :o)
a) který pelíšek je nejlepší pro ničící štěně nebo i většího ničitele???
b) společný pelíšek pro dva psy??
c) libovolná diskuze o pelíšku

Díky a těším se na Vaše příspěvky :-)

Zobrazit » Vypsat podobná témata v diskuzním fóru «

Zpět na obsah sekce Péče o psa Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

Přidat.eu záložku
© HAFICI.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námVzhled • 08.09.10 01:48:47 • 0.009 s