Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace HAFICI.NET »

Yorkšírský terier a jiná rasa psa

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Chov psů » Psí rasy 

+ přidat reakci
Yorkšírský terier a jiná rasa psa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.08.2010 11:00 ® Iva [321] - Teriéři – Upozornění
Všechny příspěvky zde na téma pravopis jsou přesunuty v sekci "Pokec" - "Pravopis"
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.08.2010 10:08 ® mimišák [478] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – Yorkšírský terier a jiná rasa psa
A nechcete se radši věnovat tématu? Pravopis se probíral posledních 16 příspěvků myslím dostatečně - jen ti yorkšíři se vám z diskuse poněkud vytratili..
Poslední příspěvek k tématu byl od xanti: krmí AG, možná Acanou. RC je fakt jen reklamou vychválená (a taky patřičně cenově ohodnocená)značka.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 14:06 ® xanti [439] - Teriéři – Re: knapek
není na tom nic špatného znát více názorů... když jej chceš tedy slyšet,tak Royalky opravdu nejsou dobrá volba, sice nejsou úplně to nejhorší, ale jsou předražené na to, jaké mají složení (tedy nic moc, hodně obilovin). Já jsem moc spokojená s Arden grange a taky Acana není špatná...
Ano jsem z Valmezu :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -2   23.08.2010 14:00 ® knapek [-14] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Jsem si všiml, že jsi z Valmezu, my jsme bydleli v Rožnově pod Radhoštem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   23.08.2010 12:03 ® xanti [439] - Teriéři – Re: knapek
Nevypadá, že máš nastudováno, to docela možná sedí! To bys nekrmil tím, čím krmíš!
Proč se tedy ptáš čím krmit, když jsi tak vzdělaný??

:-D
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -2   23.08.2010 11:03 ® knapek [-14] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
e sorry mam docela nastudovano a co čím byste krmili yorkyho ? coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.08.2010 10:58 ® xanti [439] - Teriéři – Re: knapek
cože?? nějaký přidrzlý ne?!
ne krmám Arden grange + masem, vnitřnostmi!
krmení z Lidlu nám nic neříká :-P ovšem ty by sis o krmení měl něco nastudovat!! ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   23.08.2010 10:50 ® knapek [-14] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
čím teda krmiš krmením z lidlu 10 kg za 150 kč ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 10:43 ® xanti [439] - Teriéři – Re: knapek
To jsi určitě nemyslel vážně "dávej jí to nej" ve spojení s Royal canin! vždyť je to jen drahý šrot! ne kvalitní krmení
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   23.08.2010 10:41 ® knapek [-14] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
jo a Andy royal canim ma krmení přímo pro yorky adulta i puppi
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -2   23.08.2010 10:36 ® knapek [-14] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
ahoj Andy to zaleží jaky mas finanční možnosti ale davel mu to nej vždyt je to prcek mi máme taky yorkyho a krmíme royal caninem pak jí vaříme ríži piškoty z jogurtem kuřecí maso atd hlavně nic kořeněnýho ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.08.2010 09:47 Andy - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Krmivo
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat ma nějaké krmivo ze kterým jste spokojeni, hledám pro svého yorkšíra který má 8 měsícu, nejaké krmivo které by bylo vhodné, vzhledem tomu, že nemam moc zkušenosti s krmivy chtěla bych poradit která značka by byla pro něj dobrá, kvuli složení apod, aby mu třeba nechyběli nějaké minerály a podobně. Dekuji stydim

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   17.06.2010 18:48 R - ® Katy [1383] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – NIKO + Orina
Prosím, aby tady nevznikaly OT, přispívejte dále do "množárny", díky X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2010 11:14 R - ® Katy [1383] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: Goffynka
ano ano, proto jsem svůj příspěvek ukončila slovy Ale to je už na jinou diskuzi, že... palec ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.06.2010 10:25 ® Goffynka [105] - Společenská plemena
Nechci rejpat, ale nebylo předmětem téhle diskuze něco jiného než debata o množitelích?
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.06.2010 23:00 R - ® Katy [1383] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: NIKO
Jooo, NIKO, teď jsi na to kápnul smich trochu trefa do černého.. teda já si neumím představit, že bych se stejně intenzivně věnovala více jak třem psům...no ale každý asi zná své možnosti stydim. Mně dává kolikrát zabrat i ten jeden :-D Ale to je už na jinou diskuzi, že...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   16.06.2010 21:40 Orina - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Ano je to tak ,jak již jsem psala. Mám jich 5,ale mám je pro radost néé kvůli penězům jsou to moji miláčkové a nezklamou jako lidi naopak oni mě dodají tu lásku a tu důvěru!!!!Jsou to moje zlatíčka ano ano love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.06.2010 18:42 ® Baslerinda [8] - Společenská plemena – Re: NIKO
Niko,krásně řečeno ... :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   15.06.2010 18:20 NIKO - Společenská plemena
Velikost je opravdu různá.Standard je jeden a jestli ho pes nesplňuje,je vyřazen z chovu.Z těchhle nestandardních psů jsou pak štěňata bez PP a různých velikostí.Množitelé si do inzerátů píší co se jim hodí,jen když vydělají ano Nejvíce jsou žádaní "mini" :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.06.2010 15:51 ® Baslerinda [8] - Společenská plemena – Re: maleva
Ale ale ... jakýpak ten mini ... nebudu již opakovat,že žádné dělení velikostních rázů neexistuje a standard je jen jeden. Tak jako pro všechna plemena.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   13.06.2010 10:25 Orina - Společenská plemena – Jorkšírský teriér
Ano je to tak!!!U jorkšírského teriéra neexistuje tří velikostní ráz ani typ mini,jorkšír je jen jeden s váhou od 1,8 kg do 3,2 kg.Lidi co píšou do inzerátů,že prodájí mini jorkšíra je úplná blbost!!! Růst je danýý genetikou a člověk to neovlivní!!!!Je jasné,že může být malinký a také přerostlý,ale Jorkšír je opravdu jen a jen jeden!!!!! palec ano

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.06.2010 22:20 ® AileenK [25] - Pinčové, knírači, molosoidní psi, švýcarští salašničtí psi – Re: maleva
Yorkšírský teriér je pouze jedna velikost X-) Žádné dělení na mini a maxi neexsituje a ani neexistovalo :-)
Jinak zda se snesou obě jsou to společenská plemena psů tak teoreticky by se snést měla, ale samozřejmě záleží na každém jedinci jak nového člena do smečky přijme. Mě za pár týdnů čeká taky nový člen, snad ho holky přijmou v pohodě stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   06.06.2010 21:41 R - ® Katy [1383] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: maleva
mini?? coze on je i nějaký maxi? co
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2010 21:37 ® maleva [0] - Společenská plemena – Yorkšírský terier a jiná rasa psa
Ahoj! Máme doma tří letého Kavalíra KCHS a strašně moc se mi líbí Yorkšírský terier mini.
Chtěla jsem se prosím zeptat, jestli by se tito psi snesli spolu v jednom bytě.
Díky

Zpět na obsah sekce Chov psů Přidat reakci • Zobrazeno 2555x

© HAFICI.NET - http://hafici.net/forum/146-yorksirsky-terier-a-jina-rasa-psa