Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Pes z útulku

 

NápovědaFórum » Útulky  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Pes z útulku
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.08.2012 00:46 R Žena petrab [10528] - foto, veterina – Pes z útulku
Celkem mne dnes šokovala jedna věc. Naše uklizečka z práce, která si prý včera byla v Troji v Praze v útulku pro psa. Je sama s 8letou holkou a ta že furt chtěla pejska....
Přinesli si domů fenku, patrně čivavy, prý cca 6 let, nalezenou na ulici zač. srpna, s očkovacím průkazem, názvem granulí, které tam žrala. Má šílené zadní nohy. Vypadá to, že má obě čéšky dlouhodobě vykloubené, chodí divně. Navíc se viditelně bojí dětí. Dcera na psa nemůže ani sáhnout, přitom je to klidná holka a nijak nejančí. Po paní se pes již prý dvakrát ohnal.
V útulku se vůbec neptali na nic, je nenapdalo říct, že v životě psa neměli. Byla tam s dítětem a ani zmínka o tom, že pes je bojácný a že bude s dítětem. Dokonce jí ani neřekli, že v případě dohledání majitele musí do určité doby psa vrátit.
Nemají moc peněz a prý jim bylo divné, že pejsek má nějaké křivé nožky a krčí se a nechce k nim jít, k holčičce vůbec.
Sice jsem jí 2 hoďky v základech poučila a doporučila, aby zašla k veterináři s tím, že bude-li nutná nějaká léčba psa či operace, na kterou rozhodně nemá, pakliže psa do útulku vrátí, bude to pro něj velký stres, ale vzhledem k jejich situaci bych to asi udělala a pořídila si pejska, který bude hlavně pozitivně reagovat na dítě.
Navíc jsem se domnívala, že útulky si zájemce více méně ověřují, informují se na jejich požadavky, radí jim při výběru a né, že prostě vydaj psa a nazdar.

Jaký na to máte názor Vy.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Útulky • Zobrazeno 685x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/610-pes-z-utulku?od=51