Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Deliveo Delivery Software

 

Články » Deliveo Delivery Software 

Deliveo Delivery Software

Publikováno: 02.09.2021 • PR článek

Hledáte doručovací systém, který vám umožní spravovat více zásilek s méně zaměstnanci? Právě jste jej našli!

F

Deliveo Delivery Software je kurýrní a doručovací software, který je rozšířen po celé Evropě a má za sebou bohatou historii. A právě díky tomu má systém natolik vymazlený, že dokáže optimalizovat počet zaměstnanců, které potřebujete k tomu, abyste doručovali kvalitně, rychle a efektivně stále více a více zásilek. A co vlastně tedy Deliveo všechno umí?

Dokáže snížit zátěž zákaznického servisu až o čtvrtinu. A to tím, že sám klient má přístup do své mutace systému deliveo.eu, ve kterém může svou zásilku do určité míry sám ovládat a nezatěžuje tím zákaznický servis. Díky tomu se uleví operátorům, a v konečném důsledku můžete více zásilek realizovat s méně operátory.

Svou roli hraje také aplikace pro kurýry. Pomocí aplikace nebo webového přístupu mohou kurýři vyzvedávat a doručovat zásilky, pořizovat fotografie a podepisovat doručení zásilek. Dispečeři mohou v reálném čase sledovat vytížení a polohu kurýrů, měnit trasy tak, aby byly efektivní a bylo možné doručit více zásilek v kratším čase. Kurýrní software je tak spojením těchto dvou modulů ještě efektivnější. Dispečeři vždy vidí na mapě, kde se kurýři nacházejí a systém podporuje službu fullfillment s vlastním „miniskladem“.

Systém je určen kurýrním a balíkovým službám, a pro společnosti provádějící rozvoz zboží do domu, distribuci zboží. A co vlastně všechno Deliveo umí? V systému Deliveo mohou zákazníci sledovat stav a zeměpisnou polohu odeslaných zásilek prostřednictvím webového rozhraní, svou zásilku můžete kdykoli předat jiným kurýrním službám, automaticky stanovuje ceny za služby, automaticky přiřazuje příchozí kurýrní objednávky kurýrům, je schopen zpracovávat dodávky v několika měnách.

Pro společnosti, rozvážející zboží, jsou k dispozici například tyto služby: sledování polohy vozů a jejich zbývajících úkolů na mapě, plánování rozvozů několik dní nebo týdnů předem, má podporu časově kódovaných dodávek, kdy řidič může v aplikaci vidět i otevírací dobu příjemců a díky optimalizaci trasy vám pomůže dopravit náklad na místo určení nejkratší a nejrychlejší cestou.

Deliveo je zkrátka prověřené časem, zkušenostmi i celoevropskou praxí.

 


Za správnost informací zodpovídá autor článku, dotazy směřujte na autora. Hodnocení článku hvězdičkami provádí redakce. K článku se vyjádřete pomocí palců (líbilo se / nelíbilo se).

PR článek (placená reklama) Zveřejněno: 02.09.2021 Upraveno: 02.09.2021 Přečteno: 7x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/clanky/413-deliveo-delivery-software