Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Krmivo pro psa s citlivým zažíváním

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Krmivo pro psa s citlivým zažíváním
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2023 22:33 Žena ZdenkaaM [0]
Zdravím, tak krmivo Marp už mám doma a asi týden ho dávám pejskovi. Zatím teda velká spokojenost, psovi granule chutnají a i na jiných diskuzích si ho chovatelé moc chválí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.08.2023 22:57 Žena Agitka [0]
Výborná je značka Marp, konkrétně tyto granule miluje náš pes nejvíc www.krmiva-pucalka.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.08.2023 23:22 Žena ZdenkaaM [0]
To je super nápad, díky za tip - napíšete ještě jakou konkrétní značku mi doporučíte?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.08.2023 10:09 Žena Agitka [0]
Zkuste koupit granule bez obilovin. Já jsem taky musela zkusit vícero značek a druhů krmiva než jsme narazili na to, které pejskovi vyhovuje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.08.2023 23:10 Žena ZdenkaaM [0] – Krmivo pro psa s citlivým zažíváním
Zdravím, poradíte - mám pejska z útulku a nesedí mu granule, které jsem koupila! Jaké granule sedí Vašim pejskům na citlivé zažívání?

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 14x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/1005-krmivo-pro-psa-s-citlivym-zazivanim