Granule pro citlivé zažívání psa
0 17.11.2023 21:32 PaterNoster Protože aby se z masa stala moučka, tak se musí pálit za vysoké teploty, to už je ale hraniční se spáleným masem jako u grilu, takže tam může být potencionální příčina rakoviny, může obsahovat karcinogenní buňky. Navíc i to zatěžuje žaludek. Proto jsem hledala než jsem našla je.
Mojí čubině moc chutnají a zažívání má v pořádku, zlepšila se jí i srst.
My barfovat nemůžeme bohužel, syrové maso mě moje nezvládá a vždycky z toho má střevní potíže. Takže taky volím granule které jsou šetrnější. Ale teda moc nechápu proč je špatná ta moučka?
0 17.10.2023 13:58 HajdovkaSam Určitě bych doporučila krmivo které je kvalitní jak ve složení, tak neobsahuje ani kostní nebo masové moučky, které pro psa nejsou vůbec vhodné. Pokud nemáte možnost psa krmit barf stravou, opravdu si dávejte pozor na složení granulí. Kvalitní, bez náhrad a se syrovým masem jsou například od Rawbarku.
Moc díky - mám objednáno
Na značku Marp jsem i na jiných diskuzích četla samé dobré reference.
0 09.09.2023 21:36 Dita33 To bych taky našemu pejskovi koupila, poradíte kde od nich objednám granule?
Doporučím značku Marp - vše mají bez obilovin a zbytečných přísad, takže krmivo je šetrnější na zažívání.
Zdravím, jaké krmivo pro buldočka s citlivým zažíváním doporučíte? Budu ráda za tip na konkrétní značku.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 30x