Šetrné krmivo pro štěně labradora
In recent years, the interest in home improvement has grown significantly. People are increasingly looking for ways to make their living spaces more comfortable and aesthetically pleasing. One of the key elements in home design is the choice of doors, as they serve both functional and decorative purposes. The variety of materials and styles available today means that you can find the perfect door to match any interior. Whether you are renovating your home or building a new one, investing in high-quality doors can greatly enhance the overall appeal of your living space.
For more information, you can visit this link:
triodveri.ua/…)
Jsou to české granule s ingrediencemi od českých farmářů.

Můžete se podívat sama na jejich webovky
rawbark.cz/. Jinak granule míchám s konzervou každý den. Půl na půl, někdy více konzervy.

Můžu vědět odkud jsou? O značce jako takové jsem ještě neslyšela. A mícháte je s granulemi tedy nebo je dostávají samotné?
0 09.04.2024 16:24 Evča86 My dáváme konzervy od Rawbark. Oni mají opravdu moc dobré, 100% masové bez přidaných éček, konzervantů a podobných věcí. Hlavně teda tam nejsou pomleté kůže, kosti a odpad jako u spousty jiných značek. Ale opravdu jen vybrané a výborné maso. Máme od nich tedy i granule, ale konzervy vedou a jsou i dobře stravitelné.
Zdravím, taky mám s krmením fenky problém a zkouším různá krmiva. Napíšete prosím, jaké konkrétní krmivo vašemu pejskovi sedlo?
Já krmím krmivem od marppetfood.cz - mají ideální složení pro citlivé zažívání pejska, vše mají bez lepku, takže krmivo nezatěžuje zažívání.
Zdravím, jaké šetrné krmivo pro štěňátko labradora doporučíte? Zatím mu žádné nesedlo, tak zjišťuji.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 30x