Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Dobré a šetrné granule pro štěňátko

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Dobré a šetrné granule pro štěňátko
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.03.2025 22:28 Muž Pavla Bruner [0]
Ahoj :-) Pro štěňátko je určitě nejlepší vybírat kvalitní granule, které mají vysoký podíl masa a neobsahují zbytečné obiloviny, umělá barviva nebo konzervanty. Štěňata mají citlivé zažívání a potřebují vyváženou stravu, která jim dodá dostatek živin pro zdravý růst a vývoj. A pokud hledáš něco na odměny, tak můžu doporučit Beef Stick tyčinky od Vitakraftu, jsou měkké, voňavé a štěňátkům strašně chutnají. Já je kupuju v Globusu a mám je vždycky po ruce na procházky nebo trénink.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.02.2025 21:53 Muž Sonuliii [0]
Pro štěňátka je důležité vybrat granule, které mají vyvážené složení, obsahují kvalitní bílkoviny, tuky a všechny potřebné živiny pro růst a vývoj. U štěňátek je dobré se vyhnout krmivům s obsahem obilovin a umělých přísad, které mohou zatěžovat jejich citlivý trávící systém. Doporučila bych například granule MARP. Mají vysoký podíl masa (např. kuřecí nebo jehněčí), neobsahují obiloviny, pšenici ani kukuřici, což je pro štěňátka s citlivým zažíváním ideální. Složení je přirozené a vyvážené, což podporuje zdravý růst a dobrou kondici. My je dáváme od malička a spokojenost maximální. Teď je kupuju od krmiva-pucalka. Cenově jsou tam super.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2024 10:54 Kristyna9375
Ahoj, gratuluju ke štěňátku! ???? Pro buldočka bych doporučila granule pro štěňata malých plemen, ideálně s jehněčím nebo kuřecím masem. Dobré jsou ty bez obilovin, aby byly šetrné na zažívání, a s přidaným lososovým olejem na kůži a srst. My máme super zkušenost s recepturami, co mají jednoduché složení a hodně masa. Určitě ale berte nejdřív menší balení na zkoušku!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2024 13:01 Muž Jahoda.K [1] Re: Douchova
Zdravím,

zkuste Magnum Iberian, jsou bez obilovin, měli jsme problém se štěndem, kamarád mě nasměroval na web propesany.cz a doporučil mi Magnum Iberian, musím říct, že změna byla vidět téměř okamžitě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2024 09:16 KaterinaLatkova
Zdravím!

Pro štěňátko buldočka doporučuji granule, které jsou kvalitní, šetrné a obsahují všechny potřebné živiny pro jeho zdravý růst. Zkuste například tyto značky:

Royal Canin Puppy Bulldog - Speciálně formulované pro štěňata buldočka, podporují zdravý růst a trávení.
Acana Puppy & Junior - Vysoký obsah masa, žádné obiloviny, bohaté na bílkoviny a živiny.
Orijen Puppy - Vysoce kvalitní ingredience, bez obilovin, s vysokým podílem masa a zeleniny.

Při výběru granulí se zaměřte na složení, vyhýbejte se obilovinám a umělým přísadám. Doporučuji konzultovat výběr granulí také s veterinářem, aby byly co nejvhodnější pro vašeho nového mazlíčka.

Hodně štěstí s novým štěňátkem!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.07.2024 09:06 Janča.jájík Re: Evča86
Ano, ale vy si jen vyplníte dotazník o vašem psovi a oni vám vyberou granule přímo pro vás. Nemusíte tak složitě nic dohledávat a vyplnění zabere tak minutu. :) Sbíráte tam i bodíky a objednat můžete na zkoušku 4 kila. U nás mají úspěch a ty konzervy taky doporučuju vyzkoušet.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.07.2024 21:11 Žena Danuse33 [3]
Tady máte odkaz na granule, které objednávám já www.krmiva-pucalka.cz/… a štěňátku moc chutnají.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.07.2024 08:55 Evča86 Re: Janča.jájík
Viděla jsem reklamu na facebooku, ale vždycky si říkám že se na ně musím podívat a pak na to zapomenu, tak díky ta zmínku, mrknu se na ně. Mají nějak rozdělené ty granule? Věk, rasa, kastrát atd?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.07.2024 21:14 Žena Agitka [6]
Danuse - dáte mi prosím doporučení, kde toto krmivo objednat? Četla jsem na značku samé dobré recenze a taky ho zkusím pro své štěndo koupit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2024 16:47 Janča.jájík
Tak ať vám dělá jen a jen radost. :) Jsou hodně tvrdohlaví. :-D My mám moc rádi krmivo od Rawbark. Mají jak granule, tak i skvělé mlsky, 100% masové konzervy a také kosmetiku pro hafany. Vše si dělají sami, mají potraviny od českých farmářů.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.07.2024 00:45 Žena Danuse33 [3]
Zkuste granulky od české značky Marp. Taky máme buldočka a tyto granulky mu sedí, jsou totiž bez obilovin a dalších zbytečných přísad.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.07.2024 20:57 Žena Douchova [5] – Dobré a šetrné granule pro štěňátko
Zdravím, poradíte opravdu dobré a přitom šetrné granule pro štěňátko? Za 14 dní si jdeme pro buldočka.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 38x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/1036-dobre-a-setrne-granule-pro-stenatko