Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Dobré granule pro psa

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Dobré granule pro psa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   19.09.2024 21:07 Žena Danuse33 [3]
Tady máte odkaz přímo na jejich stránky, kde najdete veškeré informace www.marppetfood.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   13.09.2024 23:56 Žena Douchova [5]
Danuse - napsala byste prosím, kde bych o této značce našla víc informací? Co jsem procházela různé diskuze, chovatelé si značku moc chválí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   10.09.2024 12:50 Muž Jahoda.K [1] Re: IgorMaly
Dobrý den, Igore,

dovolím si reagovat.

Na Vaši otázku není jednoznačná odpověď. Záleží pro koho chcete granule kupovat. Je rozdíl kupovat granule pro štěně, pro dospělého psa, pro malého psa, či pro psa velkého. Pro psa, který je dospělý a již je na něco zvyklý, zda je pes zdráv, či zda má nějaké intolerance, je na něco citlivý. Ale, obecně já osobně pro svého dospělého psa (BOM) kupuji krmiva bez obilovin, Krmivo Alpha Spirit The only one dog poultry, moje sestra krmí Australského ovčáka zase granulemi Magnum Iberian Pork & Tuna All Breed, protože její fenka nic jiného nechce. Většinou nakupuji na Propesany.cz Doručují rychle, zatím spokojenost.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   07.09.2024 21:40 Žena Danuse33 [3]
Zdravím, já krmím značkou Marp a spokojenost. Jejich krmivo neobsahuje obiloviny, takže je šetrné k zažívání a pejsek pak nemá problém.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.09.2024 00:10 Muž IgorMaly [0] – Dobré granule pro psa
Dobrý večer, jakou značku granulí kupujete svým psím miláčkům? Budu rád za doporučení a tipy.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 26x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/1041-dobre-granule-pro-psa