Granule pro starého psa
0
03.12.24 10:48 Kristyna9375 Máme doma staršího pejska, takže jsem řešila něco podobného. Dlouho jsem hledala granule, které by mu seděly na citlivé trávení a zároveň podporovaly klouby, protože už není nejmladší. Nakonec jsem objevila super krmivo s vysokým obsahem masa, bez obilovin a s přidaným glukosaminem a chondroitinem. Navíc obsahuje i lososový olej, což je skvělé na srst a celkové zdraví.
Objednávám z jednoho e-shopu, kde mají opravdu kvalitní granule s přírodním složením. Hlavně oceňuju, že jejich receptury jsou jednoduché, bez zbytečné chemie, a jsou dostupné i varianty přímo pro seniory. Pejskovi chutnají a konečně nemá žádné zažívací potíže. Pokud hledáte něco fakt dobrého, doporučuju mrknout na granule s jehněčím nebo kachním, ty se nám osvědčily nejvíc. ????
Výborné granule má značka Marp. Mají jednoduché a funkční složení - pes dostane prostě jen to, co potřebuje. Náš pes je žere dlouho a je zdraví, má krásnou a lesklou srst.
Dobrý večer, napíšete prosím jaké nejlepší granulky koupit staršímu pejskovi? Budu ráda za tip na opravdu dobrou značku.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 26x