Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Granule pro starého psa

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Granule pro starého psa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2025 12:11 Muž Pavla Bruner [0]
Dobrý den, mám podobnou zkušenost, když jsem hledala něco vhodného pro našeho staršího pejska s citlivým zažíváním. Kromě kvalitních granulí se nám osvědčily také pamlsky, které nejen chutnají, ale zároveň obsahují prospěšné složky. Mohu doporučit Vitakraft Beef Stick Hovězí, které mají vysoký podíl masa, jsou bez obilovin a přidaných chemikálií. Pejsek je miluje, jsou snadno stravitelné a skvělé třeba jako odměna. Já je kupuju v Globusu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2024 10:48 Muž Kristyna9375 [0]
Máme doma staršího pejska, takže jsem řešila něco podobného. Dlouho jsem hledala granule, které by mu seděly na citlivé trávení a zároveň podporovaly klouby, protože už není nejmladší. Nakonec jsem objevila super krmivo s vysokým obsahem masa, bez obilovin a s přidaným glukosaminem a chondroitinem. Navíc obsahuje i lososový olej, což je skvělé na srst a celkové zdraví.

Objednávám z jednoho e-shopu, kde mají opravdu kvalitní granule s přírodním složením. Hlavně oceňuju, že jejich receptury jsou jednoduché, bez zbytečné chemie, a jsou dostupné i varianty přímo pro seniory. Pejskovi chutnají a konečně nemá žádné zažívací potíže. Pokud hledáte něco fakt dobrého, doporučuju mrknout na granule s jehněčím nebo kachním, ty se nám osvědčily nejvíc. ????
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.10.2024 01:01 Žena Danuse33 [3]
Tyto granule objednávám a chutnají www.krmiva-pucalka.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.10.2024 23:00 Muž IgorMaly [0]
Zdravím všechny, dáte mi doporučení na konkrétní granule, které kupujete prosím? Taky bych je zkusil objednat, na značku jsem četl samé dobré recenze.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.10.2024 22:54 Žena Danuse33 [3]
Výborné granule má značka Marp. Mají jednoduché a funkční složení - pes dostane prostě jen to, co potřebuje. Náš pes je žere dlouho a je zdraví, má krásnou a lesklou srst.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.10.2024 22:13 Žena Douchova [5] – Granule pro starého psa
Dobrý večer, napíšete prosím jaké nejlepší granulky koupit staršímu pejskovi? Budu ráda za tip na opravdu dobrou značku.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 21x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/1043-granule-pro-stareho-psa