Krmivo s výborným složením
Já bych doporučila zaměřit se na granule, které mají jednoduché a kvalitní složení s vysokým podílem masa a bez obilovin. Důležité je, aby neobsahovaly umělé přísady, konzervanty a náhražky. Takové krmivo bude pro psa šetrné a zároveň kvalitní pro jeho zdraví. Moc dobré zkušenosti mám s teda taky granulemi MARP. Jsou bez obilovin, což je pro psy s citlivým trávením ideální, a obsahují vysoký podíl kvalitního masa (např. kuřecí, jehněčí, losos). Navíc neobsahují pšenici, kukuřici ani sóju, což může být pro citlivé psy lepší. Kupuju je od krmiva-pucalka, tam mi cenově přijdou fajn.
Pro o psa s citlivým zažíváním doporučuji vybírat krmivo s vysokým obsahem kvalitních bílkovin, bez umělých barviv a konzervantů a s omezeným množstvím obilovin, které mohou být náročné na trávení. Jinak krom toho pro odměny bych určitě doporučila i Beef Stick od Vitakraftu. Jsou to masové tyčinky vyrobené z kvalitního masa a bohaté na proteiny, kupuju je v Globusu. Složení je navrženo tak, aby bylo šetrné k zažívacímu traktu.
Zdravím, souhlasím s Danuší, taky krmím značkou Marp a moji pejsci mají krásnou a lesklou srst, což mluví za vše. Tady se na krmivo můžete podívat a taky si přečíst víc informací
www.marppetfood.cz Doporučím krmivo od české značky Marp. Krmivo je kvalitní, s výborným složením bez zbytečných přídatných látek a obilovin. Je dobře stravitelné, takže je ideální pro pejska, který má citlivé zažívání.
Dobrý večer, napíšete prosím doporučení na krmivo pro psa s dobrým složením, které je ale šetrné pro citlivé zažívání?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 15x