Přihlásit se HAFICI.NET »

Která kreditní karta je nejlepší?

NápovědaFórum » Pokec  

+ přidat příspěvek
Která kreditní karta je nejlepší?
 Reagovat na tento příspěvek  - Lobbont
Přesně tak, já jsem tam strávil asi 20 minut a přešel na nový bankovní účet zdarma s cashbackem. Web je super přehledný, má kalkulačky a e-mailové průvodce. Nejlepší je, že není spojený s žádnou bankou, takže žádné skryté preference. Doporučuji všem, kteří chtějí ušetřit čas i peníze na financích.
 Reagovat na tento příspěvek  - Gaklaz
Ano, já jsem použil Centrumzdravehopohybu.cz a byl jsem spokojený. Porovnávají osobní půjčky, kreditní karty i bankovní účty podle RPSN a skutečných poplatků, ne podle reklam. Díky nim jsem refinancoval půjčku, snížil splátku o více než 15 % a našel kartu s lepším cashbackem. Mají i praktické plány na spoření – například automatický převod 10 % výplaty, což při průměrném příjmu dává roční úsporu až 28 000 Kč. Vše je nezávislé a ověřené certifikovaným poradcem: www.centrumzdravehopohybu.cz/ data aktualizují týdně, takže máte vždy aktuální informace pro rok 2026.
 Reagovat na tento příspěvek  - Lobbont – Která kreditní karta je nejlepší?
Dobrý den, přemýšlím o refinancování své spotřebitelské půjčky a hledám také výhodnější kreditní kartu. Banky mi nabízejí různé podmínky a těžko se v tom orientovat. Existuje nějaký web, který porovnává reálné náklady a pomůže ušetřit?

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Pokec • Zobrazeno 12x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/1062