TV a kino - filmy o psech
Jo jo filmaři, vždycky tam musí být od všeho trochu
Já to mám taky tak... z dětství mám trauma z Gora, bílého psa a nějak to ve mě přetrvává... Teď jsem se fakt bavila u Marley a já a zase mi to provedli, zase jsem probulela konec. Nechápu, když je film jako komedie, proč to nemůžou ukončit jako komedii a musí mě zase nechat probrečet večer...
PhoebeAdel napsala: Bílý Bim, Černé ucho. úžasnej, ten byl!!!!!!!
Já miluju Harry Pottera. Moc se mi líbí Tesák, ale furt jsem ještě nezjistil, jaké to je plemeno. Nevíte to někdo tady?
Tak kdyby si někdo z vás položil otázku, kterou jsem si položil níže, pak tady je moje hodnocení: Marmaduk je film pro děti, film o mluvících zvířatech. Máte-li rádi zvířata a je ve vás kus dítěte tak jako ve mně, pak se do toho s důvěrou pusťte. Nemá smysl od toho čekat nějaké umění, ale já se u toho opravdu pobavil... a některé situace jsou tam doslova ze života
Včera Nova Cinema : Lassie....opět jsem si pobrečela.Vždycky mě dostane.
Na prima zoom hezký dokument jmenuje se Věda o psech. Jedná se hlavně o křížení psů.
A nesmíme zapomenout na Kdopak to mluví 3
Dneska pěknej pořad na Prima ZOOM jmenuje se to Věda o psech....snad to ještě budou opakovat :¨)
Tak ja jsem takove velke decko, takze to by se mi to mohlo libit. Podivam se a uvidim. Nikdy jsem moc nedal na kritiky a radeji jsem si na vse delal vlastni nazor.
Tak jsem koukala na Marley a já štěněcí léta. Spíš dětská komedie, nenáročná. Ale pesani nádherný.
Pak dej prosím vědět, jestli je "Marley a já: Štěněcí léta" fakt taková hrůza, jak všichni píšou, a nebo se na to dá koukat. Děkuji
0 04.12.2014 13:05 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba A tohle bych strašně ráda viděla znovu Husty
www.csfd.cz/…/. Kdyby to měl někdo z vhs na dvd, dejte vědět.
0 04.12.2014 12:59 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Po dlouhé době jsem opět narazila na film Psí život - pro mě dojemný
www.csfd.cz/…/
a pak mi přišlo pod oko tohle, zatím jsem viděla kousek
www.csfd.cz/…/
Já mám nejlepší divadlo přímo doma se svým čtyřnohým hercem, Scénář ,režie a hlavní role vše obsazeno chlupatým originálem....Zatím vedou komedie
Tak už jsem ho viděl. Moc pěkný. Bylo by hezké, kdyby to opravdu bylo podle skutečné události. Ale to asi je jen takové to lákadlo, co amíci rádi používají, aby získali víc diváků... Přesto to ale byl moc hezký film
Tak na to koukni. Je to hezké. Taky komedie, ale taková ne tolik ztřeštěná... ale hlavní je tam ten pes, ten je docela šílený
Tenhle jsem teda ještě neviděla-Turner a Hooch
A už jsi viděl- Můj čtyřnohý přítel Ace?taky moc pěkný
Tak tenhle taky můžu,líbil se i moc.
6 26.10.2014 10:16 R Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem - Tak tento film mne opravdu dostal! Snad ještě nikdy jsem nezažil, že by druhý díl čehokoliv byl lepší než první - a to tenhle byl. Jak jsem se u prvního dílu celkem slušně bavil, tady jsem se bavil moc. Po slabém začátku se film skvěle rozjel a já se střídavě smál a byl dojatý, i slzičku jsem uronil... Tenhle film mne dostal, tohle byla prostě rodinná komedie, jak má být... A nebo možná komedie pro starého dědka a jeho psa? Kdo ví. Mne ale opravdu nadchla, rozesmála, dojala... a už stahuju i trojku, o které jsem po shlédnutí jedničky ani neuvažoval. James Belushi vyzrál, jeho partnerka byla sympatická, ale psi (oba) byli naprosto úžasní.
1 01.10.2014 15:46 šafi Nádherný film Hačiko s Richardem Gérrem.ale moc dojemný.už jsem ho viděla alespoň 10krát a vždy si pobrečím.film je podle skutečné události.
pavlinapoddana napsala: nevím jak se film jmenoval,možná si někdo z vás vzpomene,je to s Richardem Gerem ,jak pes po umrtí svého páníka celý zbytek života čekal na nádraží,až se jeho páníček vrátí z práce,byl to snad nejdojemnější film se psem,který jsem viděla.
krásný film ale dojemný.nejou zadrže slzy nádherný film ale přořvala jsem ho pokaždé když jsem ho viděla.
0 01.10.2014 15:36 šafi Nádherný film Hačiko s Richardem Gérrem.ale moc dojemný.už jsem ho viděla alespoň 10krát a vžžy si pobrečím.film je podle skutečné události.
Já 10, ty co mi došly 25.7. Ale už jsem přečetl Andělé v mých vlasech a teď čtu Hry se psem. Určitě to do Vánoc dám
Taky jsem uvažovala o knížce,ale prvně musím přečíst asi 5 co jsem si asi tak před měsícem objednala
Ten film je úžasný
Taky,taky
Marley a já je úžasný... vždycky u něj brečím jak krokodýl
musím si ho stáhnout a podívat se na něj
Osm statečných je krásný film docela jsem si pobrečela
přehlédla jsem ten odkaz dole HAČIKO,příběh psa,to je ono......super
Dovolím si přidat tentokrát knížku. Narazila jsem na moc hezký příběh a i dobře psaný. Tak doporučuji
www.bux.cz/… To je krásný,úžasný film a já zase bulela jak želva.
1 08.04.2014 23:13 priest [74] - Retrívři, slídiči a vodní psi Tento je také krásný-a navíc podle pravdivé události.
www.csfd.cz/…/
Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3 4
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1720x