huskouni jsou docela hodní psi.Já mám 11letou dámu a skvěle snáší jiné cizí psi i kočky.Je strašně hravá.Tchýně má kříženkyni kokršpaněla 13letou a holky se krásně snesou.Horší je to když potkáme jack russel teriérky.Fenky nesnese psi ji nevadí.Jedna špatná zkušenost a je pak potřeba ji hlídat.Pořádek si ale udělat umí.Není dominantní, ale nenechá si nic líbit.Je hodně žárlivá a čím je starší tím víc se na mně upíná.Takže jedinou co mám radu, nedělat mezi nima rozdíli a věnovat se jim stejně.Huskoun by mohla začít žárlit a pak by problém byl.
Zdravím opať vsetkych psickarov, v prípade že by niekoho zaujímalo ako sa tak volnomyslienkarske plemeno stavia k psom so straznymi a dominantnymi vlastnostami, tak mi dovolte aby som sa po prvom mesiaci sparovania kombinacie Husky + Bullmastiff podelil o skusenosti.
Tak hadam sa mi podarilo vytvorit prezentaciu... ako som sluboval.
Ďakujem pekne Petra, stale dobre padne povzbudenie! Najdem si cas a urcite sa nieco podari.
Ešte aby som dodal, neviem ako ostatný ale naša Jessyna neskutočne lúbi plávať, nakolko byvam v Komarne, tak si Dunaja uzije do sytosti.
Hoj, po roce jsem přihlásil a musím na sebe prásknout, že už mám doma druhého huskouna. K Argovi - 2 roky - přibyla fenečka Enya - 6 měsíců. Huskounama jsem doslova posedlí. Mam založenou chovatelskou stanici a začínám i s mushingem. Ted v přes léto se moc nedalo, bylo na ně velké vedro, ale jakmile se ochladilo, tak jsme vyrazili na koloběžku nebo na výběh. Nyní mam objednané sáně a už se nemůžu dočkat, až konečně dorazí.
Zdravím všechny.Připojím se taky do diskuze.Mám malamutku-hasky křížence.Co já mám zkušenosti-tvrdohlavý osel,vítací pes, ve spojení s dcerou/s vlčákem/demoliční četa,hrozně rády hrabou,rozkoušou vše,co se jim líbí.Jsou velmi nebezpeční lovci,nehoní zvíře,ale zjistí trasu,kterou běží a nadběhnou mu.Bilance dva mrtví kocouři/cizí/,dvě kuny.Naše kočičky sice nebyly v ohrožení života,ale pravidelným proháněním měly také život dost zpestřený.Ježci jsou obrovská výzva,dokázaly by je taky umordovat.Naštěstí,i když malamutka neštěká,u ježka dokáže,že štěkat umí.Tak vím,že mají nějakého v parádě a stihnu ho zachránit.Co také umí-výt a to dost teskně a nepříjemně.To člověk přemýšlí,co jí chybí.Její dcera naštěstí/no,nevím jestli je to zrovna štěstí,protože to používá v nejnevhodnější dobu/štěká.Nejlepší zábavu mají číhaní u vrat na kolemjdoucí psi a pořádně je vyštěkat.Jako domácího mazlíčka by si je měl vzít člověk,který je sportovně založený a má na ně dost času a trpělivosti.Jinak jsou to opravdu miláčci a výborní kamarádi.Tak číhají pod vraty-viz foto.
Ahoj, ja mam doma Huskyho - Fenku. [1] 2
Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 1399x