Jaké granule jsou vhodné pro Neapolského Mastina?
Tak já bych třeba Orijen (byť je jinak velmi kvalitní), ani Acanu zas nedoporučila vůbec. Mají příliš mnoho bílkovin a tuků a to zvláště pro obří plemeno, jako je mastin a ještě k tomu v růstu není vůbec vhodné.
0 18.02.2011 17:10 Jiří – Re: neromilan
tak jestli ti opravdu na penezich nezalezi tak bych ti jednoznacne doporucil orijen,artemis popripade levnejsi acana a jeste levnejsi brit

4 17.02.2011 10:16 R
petrab [10528] - foto, veterina Řekla bych, že nejdůležitější pro obří molos. rasu /nejen/ je v růstu na krmivu nešetřit a důsledně dodržovat poměr vápníku a fosforu a s calciem to nepřehánět, proto nepřikrmovat při krmení granuleme mlíč. výrobkama.
Tahle budoucí královna Česka vyrostla na RC, na kterém můj pes strádal. Vydrtila všechny dogy na junior výstavách a začíná v tom pokračovat i v dospělácích:
hafici.net/fotogalerie.php…
0 16.02.2011 23:26 neromilan – Re: neromilan
Ale vlastně ani není já si to zkusím najít na jiné stránce.
0 16.02.2011 23:17 neromilan – Re: xanti
hm tak to je smůla

nikdo tu mastina v prezentaci nemá, takže ho asi nikdo ani nevlastní

0 16.02.2011 23:13 neromilan – Re: Ascam
No to je pravda jejich málo a nevíte kam bych tady napsal na tento web kdo má Neapolského Mastina prosím odpovezte mi chci se dozvědět náké informace nevíte kam bych tohle mohl napsat

ABY MĚ NĚKDO ODEPSAL UDĚLAL SEM SI REGISTRACI PŘED CHVÍLÍ TAK NEVIM JAK TO TADY FUNGUJE

To opravdu netuším - jednak jsem tu krátce a za druhé neapoláků není zas tolik.
0 16.02.2011 23:02 neromilan – Re: Ascam
Ano děkuju za příspěvek a nevíte jestli je tady někdo kdo má Neapolského Mastina děkuju moc za odpověd.
Nemám - sama chovám německé ovčáky.
0 16.02.2011 22:56 neromilan – Re: Ascam
Dobrý den děkuji za odpověd a vi máte Neapolského Mastina
To jak moc pejsek vyroste neovlivníš granulemi - ovlivnit můžeš jen to, zda bude zdravý. Pokud máš štěňátko, tak bych asi doporučovala krmit tím, čím krmil chovatel - tedy pokud to nebyl nějaký šunt, ale to u chovatele takového plemene zrovna nepředpokládám.
0 16.02.2011 22:43 Milan Fink – Re: Milan Fink
Děkuju všem co mi odpoví.

0 16.02.2011 22:40 Milan Fink – Jaké granule jsou vhodné pro Neapolského Mastina?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 394x