Jaké granule jsou vhodné pro Neapolského Mastina?
Nebo se zeptej Hagrida,čím krmil svého Tesáka

neromilan si musí dát opravdu velký pozor ať se mu jeho hafan jen rychle neosvalí,tím spíš,že je ve vývinu.Nehledala bych v žádném případě v nějakých levnějších variantách.A Acana v nové receptuře už dávno není co bývala kdysi,já už bych jí nekoupila ani svému labradorovi.
Tak já bych třeba Orijen (byť je jinak velmi kvalitní), ani Acanu zas nedoporučila vůbec. Mají příliš mnoho bílkovin a tuků a to zvláště pro obří plemeno, jako je mastin a ještě k tomu v růstu není vůbec vhodné.
tak jestli ti opravdu na penezich nezalezi tak bych ti jednoznacne doporucil orijen,artemis popripade levnejsi acana a jeste levnejsi brit

Faktem je,že neapoláci jsou jedni z nejnáročnějších tvorů,co se skladby krmiva týče,jestli se v tom dotyčný tazatel nevyzná ,doporučovala bych mu spojit se s panem ing.Gerhardem Steinem,odborníkem na náročnost krmiv,jeho mail je mailto:stein@staz-opava.cz .Né jen že poradí,ale i doporučí tu nejlepší skladbu krmiva.
nemyslím si ,že by pro neapoláky mělo být nějaké extra krmivo,jestli se rozhodne pro opravdu kvalitní značku a pořádně si přečte všechna složení,neměl by být problém si v dnešní době vybrat.Hlavní je nevybírat mezi komerčními krmivy.Takové Arden grande,First mate,nebo Belkando by určitě vyhověly náročnosti výběru.Ale to si asi každý musí rozhodnout sám a zkusit to naostro.
Ale vlastně ani není já si to zkusím najít na jiné stránce.
hm tak to je smůla

nikdo tu mastina v prezentaci nemá, takže ho asi nikdo ani nevlastní

No to je pravda jejich málo a nevíte kam bych tady napsal na tento web kdo má Neapolského Mastina prosím odpovezte mi chci se dozvědět náké informace nevíte kam bych tohle mohl napsat

ABY MĚ NĚKDO ODEPSAL UDĚLAL SEM SI REGISTRACI PŘED CHVÍLÍ TAK NEVIM JAK TO TADY FUNGUJE

To opravdu netuším - jednak jsem tu krátce a za druhé neapoláků není zas tolik.
Ano děkuju za příspěvek a nevíte jestli je tady někdo kdo má Neapolského Mastina děkuju moc za odpověd.
Nemám - sama chovám německé ovčáky.
Dobrý den děkuji za odpověd a vi máte Neapolského Mastina
To jak moc pejsek vyroste neovlivníš granulemi - ovlivnit můžeš jen to, zda bude zdravý. Pokud máš štěňátko, tak bych asi doporučovala krmit tím, čím krmil chovatel - tedy pokud to nebyl nějaký šunt, ale to u chovatele takového plemene zrovna nepředpokládám.
Děkuju všem co mi odpoví.

Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 394x