Přihlásit se HAFICI.NET »

Psí lásky

NápovědaFórum » Chování psů  

+ přidat příspěvek
Psí lásky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - 111 – Psí lásky
Fotka k příspěvku No můj Roneček je na tom asi takto - záleží na momentálním stavu mysli a to je rozhodující zda zrovna miluje psa či fenečku love na tož to hárající hop
na fotečce s kamarádem Todýskem.

Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: jajaapaja
Myslim, že jako chlap bys to celkem chápat měl... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Terda Re: jajaapaja
Náš Bertík byl zamilovanej doopravdy asi jen jednou a nešťastně. Sousedi si pořídili ohařku a tu Bertík miloval. Pořád za ní chtěl chodit, hráli si s polu a vůbec mu nevadilo, že i ve třech měsících je větší než on a hravě ho povalí. Jenže pak ji nějakej gauner ukradl, přímo ze zahrady. tone Bertík byl několik dní pořádně smutnej a hledal jí :-( Seděl u dveří na zahradu a plakal. S její nástupkyní se už nekamarádí. Očuchají se, ale drží si od ní odstup, tak jako od většiny psů. Jinak zamilovanej je taky každý předjaří a na podzim, když v okolí nejvíc háraj feny... To pak s ním není k vydržení :-D Kudy chodí, tudy brečí.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - jajaapaja
Fotka k příspěvku Muj Snoopy je psí proutník.Pokaždé když jdeme na cvičák se zamiluje do jiné psí slečny.A tu co do ní byl zamilován naposledy,uplně ignoruje.Nechápu. ne

Reagovat na tento příspěvek 0  - HOUP
včera jsem měla asi 4 hodiny doma sousedovic pejsky malej Guliverek je to 3 měsiční vestíček uplně neskutečně vrtěl dupkou před Hopi strkal ji tu dupečku až do jejího čumáčku vrněl si až z toho začal ji poštěkavat byl uplně vzrušený ---já koukal jak se mu zapalujou lejtke ..a pak si lehl kousek od Hopi a jen knirkal bo ona si ho vůbec nevšímala .. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Milena
Za chvíli to bude rok, co jsem psala o urážení se mojí Sissi! Problém stále trvá, dokonce se prohlubuje. Sissi Montyho stále miluje a obletuje ho neskutečným způsobem. Kňourá u toho a leze mu až do čumáku. Ovšem jen do té doby, co Monty věnuje pozornost jí. Jakmile začne třeba čmuchat pachy okolo, nebo popoběhne k jinému psovi, Sissi schlípne a okamžitě zamíří k domovu.
Naposledy dnes ráno, naštěstí jsme byli kousek od našeho domu. Postavila se ke schodišti a k mým povelům naprosto ohluchla. Stála, koukala na mě a nereagovala. Z transu ji vytrhla sousedka, kterou Sissi miluje - dostává od ní totiž piškotky. Pak jsme mohli pokračovat ve sněhovém dovádění, ze kterého ji vytrhl Monty svým příchodem. hmm hmm hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: Milena
Jsem přesvědčena, že naprosto luxusní adept na předvedení toho, jak se pes dokáže urazit, je chrt. Nikdy jsem neviděla větší opovržení a ignoraci, pakliže je neoprávněně pokárán apod.A nejde jen o krátký okamžik. Navíc špičatý dlouhý čumák a jejich elegentní morda staví chrty i výrazově do popředí. :) :)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 1  - 111 – RE:Může se pes urazit?
Fotka k příspěvku No tak to se teda stát opravdu může, ba bych řekla že jsou docela hodně uražlivky urážlivé. stydim A hlavně co se týká psích kamarádů. Sissinka je zlatíčko že to vzala domů love Protože můj psík Deny, kvůli své psí lásce, která si ho nevšímala, zaujal pozici- budu se o tebe má láska se svým sokem prát!! tone Vytrhl psíka i s vodítkem, které uchopil do tlamky a držel ho pomsta byla sladká- běhal s tím psíkem na vodítku do kola a kola až odpadl vetřelec jeden. A co Deny? Šel hrdě zase za svojí láskou love jako vítěz. A to byla čivava Barbí?

Reagovat na tento příspěvek 12  - Milena – Může se pes urazit?
Kdyby mi to někdo vyprávěl, neuvěřím. Jenže se to stalo nám. Sissi miluje od mala zlatého retrívra Montyho. Stačí ji venku říct "Monty je tam" a už ho hledá a s kňučením za ním běží. Jenže teď podvakrát ji Monty přehlídnul a běžel po stopě háravky. Dnes jsem ji znovu na Montyho upozornila a ona vůbec nereagovala. Tak jsem upozornění opakovala a Sissi se otočila a kráčela směr domov. Myslíte, že je opravdu možné, aby byla uražená ? Je to tak velká změna v chování vůči tomu psovi, že mi nad tím zůstává rozum stát coze
 Reagovat na tento příspěvek 1  - ♥ NIKI + SÁRA ♥ Re: 111
jejda...na to jsem zapomněla stydim
 Reagovat na tento příspěvek 19  - Milena
Fotka k příspěvku Chci se dívat do tvých krásných očí miláčku love

Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel
Phoebe třeba miluje svého plyšového pejska Šuplíka. Taky velká láska ano
 Reagovat na tento příspěvek 1  - quendery Re: 111
Tak tohle dobře znám. U nás je to každou chvíli. V Derykovi se na starý kolena něco probudilo a vyvádějí s Ronečkem. Občas se přidá i Majda, co si hraje na pejska - prostě psí grupáč. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 11  - 111 – Niki
Fotka k příspěvku Moc hezké potlesk i pokud jde o dva pejsky? Přeci nemůžou být homosexuální? Prostě láska je láska love Čaky a Roneček- hmmm jen nevím zezadu či zepředu to je ale jedno je můj?

Reagovat na tento příspěvek 17  - ♥ NIKI + SÁRA ♥ Re: knapek
Ahoj,
ano, tady mají všichni pravdu. Nezáleží na věku, druh zvířete a ani nevadí, když máma nebo otec miluje svou dceru nebo syna. Ale je moc dobře, že láska existuje také u zvířat :-)
 Reagovat na tento příspěvek 7  - quendery
Fotka k příspěvku Anebo Strejda a já.....

Reagovat na tento příspěvek 7  - quendery Re: petrab
Fotka k příspěvku A nebo taky mateřská...... :)

Reagovat na tento příspěvek 12  - HOUP – no
Fotka k příspěvku a jak byste nazvali tohle-upíří láska potlesk smich

Reagovat na tento příspěvek 15  - MíNela
Fotka k příspěvku Čauí láska.... :-)

Reagovat na tento příspěvek 8  - R petrab
Fotka k příspěvku ......či trošku egoistická....

Reagovat na tento příspěvek 9  - R petrab
Fotka k příspěvku láska může být i otcovská......

Reagovat na tento příspěvek 8  - R petrab
Fotka k příspěvku na horách je nejlíp s láskou v pelíšku

Reagovat na tento příspěvek 5  - R petrab
Fotka k příspěvku Láska za mlada...

Reagovat na tento příspěvek 6  - R Nika
Fotka k příspěvku tak toto je materska laska medzi mamou a dcerou,Gerina mama Ara bola jediny pes ktoreho pustila do svojho koterca,dovolila jej jest z jej misky,ako keby vedela ze je to jej maminka,boli to krasne casy ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: TanaCh
... smich trošku králíček ze Saxany...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - TanaCh
Fotka k příspěvku My se máme rády i s Bárou hop hop hop . Tami

Reagovat na tento příspěvek 13  - mimišák Re: petrab
Fotka k příspěvku .. a ještě na velikosti nezáleží! Ani to nemusí být psi love

Reagovat na tento příspěvek 16  - R petrab
Fotka k příspěvku knapek napsal: ahoj zajimalo bi mě jestli jse do sebe psi mužou doopravdy zamilovat ????Nejen holky do holek a kluci do kluků...

Reagovat na tento příspěvek 5  - Macinka Re: knapek
Já věřim, že určitě ano.
Kettynka má takovýho amanta-je vykastrový a za námi když může tak uteče i když se Ketty nehára.A má přitom fakt zamilovanej kukuč i Kettka ho ráda vidí.
S jeho paničkou jsme se shodly, že jsou fakt do sebe zamilovaní-jen škoda, že jsou docela staří na to aby měli štěnda:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HOUP – NOO
ja znam jednoho aten hodi přimo vilnej pohled na harajici fenečky ale od moji holky i když mu nevoni tak ji ma rat citim to ja i jeho panička jestli je to ladka nebo jsou si jen blizci to nam asi neřeknou :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - knapek – psí lasky
ahoj zajimalo bi mě jestli jse do sebe psi mužou doopravdy zamilovat ????
Reklama

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 1072x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/326-psi-lasky