Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Psí lásky

NápovědaFórum » Chování psů  

+ přidat příspěvek
Psí lásky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2012 20:34 Žena 111 [526] – Psí lásky
Fotka k příspěvku No můj Roneček je na tom asi takto - záleží na momentálním stavu mysli a to je rozhodující zda zrovna miluje psa či fenečku love na tož to hárající hop
na fotečce s kamarádem Todýskem.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2012 16:31 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: jajaapaja
Myslim, že jako chlap bys to celkem chápat měl... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   17.02.2012 10:41 Žena Terda [484] - JezevčíciRe: jajaapaja
Náš Bertík byl zamilovanej doopravdy asi jen jednou a nešťastně. Sousedi si pořídili ohařku a tu Bertík miloval. Pořád za ní chtěl chodit, hráli si s polu a vůbec mu nevadilo, že i ve třech měsících je větší než on a hravě ho povalí. Jenže pak ji nějakej gauner ukradl, přímo ze zahrady. tone Bertík byl několik dní pořádně smutnej a hledal jí :-( Seděl u dveří na zahradu a plakal. S její nástupkyní se už nekamarádí. Očuchají se, ale drží si od ní odstup, tak jako od většiny psů. Jinak zamilovanej je taky každý předjaří a na podzim, když v okolí nejvíc háraj feny... To pak s ním není k vydržení :-D Kudy chodí, tudy brečí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   17.02.2012 09:59 Muž jajaapaja [218] - Teriéři
Fotka k příspěvku Muj Snoopy je psí proutník.Pokaždé když jdeme na cvičák se zamiluje do jiné psí slečny.A tu co do ní byl zamilován naposledy,uplně ignoruje.Nechápu. ne

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2012 09:19 Žena HOUP [1532]
včera jsem měla asi 4 hodiny doma sousedovic pejsky malej Guliverek je to 3 měsiční vestíček uplně neskutečně vrtěl dupkou před Hopi strkal ji tu dupečku až do jejího čumáčku vrněl si až z toho začal ji poštěkavat byl uplně vzrušený ---já koukal jak se mu zapalujou lejtke ..a pak si lehl kousek od Hopi a jen knirkal bo ona si ho vůbec nevšímala .. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2012 09:03 Žena Milena [1577] - Teriéři
Za chvíli to bude rok, co jsem psala o urážení se mojí Sissi! Problém stále trvá, dokonce se prohlubuje. Sissi Montyho stále miluje a obletuje ho neskutečným způsobem. Kňourá u toho a leze mu až do čumáku. Ovšem jen do té doby, co Monty věnuje pozornost jí. Jakmile začne třeba čmuchat pachy okolo, nebo popoběhne k jinému psovi, Sissi schlípne a okamžitě zamíří k domovu.
Naposledy dnes ráno, naštěstí jsme byli kousek od našeho domu. Postavila se ke schodišti a k mým povelům naprosto ohluchla. Stála, koukala na mě a nereagovala. Z transu ji vytrhla sousedka, kterou Sissi miluje - dostává od ní totiž piškotky. Pak jsme mohli pokračovat ve sněhovém dovádění, ze kterého ji vytrhl Monty svým příchodem. hmm hmm hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2011 13:55 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Milena
Jsem přesvědčena, že naprosto luxusní adept na předvedení toho, jak se pes dokáže urazit, je chrt. Nikdy jsem neviděla větší opovržení a ignoraci, pakliže je neoprávněně pokárán apod.A nejde jen o krátký okamžik. Navíc špičatý dlouhý čumák a jejich elegentní morda staví chrty i výrazově do popředí. :) :)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.05.2011 17:27 Žena 111 [526] – RE:Může se pes urazit?
Fotka k příspěvku No tak to se teda stát opravdu může, ba bych řekla že jsou docela hodně uražlivky urážlivé. stydim A hlavně co se týká psích kamarádů. Sissinka je zlatíčko že to vzala domů love Protože můj psík Deny, kvůli své psí lásce, která si ho nevšímala, zaujal pozici- budu se o tebe má láska se svým sokem prát!! tone Vytrhl psíka i s vodítkem, které uchopil do tlamky a držel ho pomsta byla sladká- běhal s tím psíkem na vodítku do kola a kola až odpadl vetřelec jeden. A co Deny? Šel hrdě zase za svojí láskou love jako vítěz. A to byla čivava Barbí?

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   24.05.2011 21:09 Žena Milena [1577] - Teriéři – Může se pes urazit?
Kdyby mi to někdo vyprávěl, neuvěřím. Jenže se to stalo nám. Sissi miluje od mala zlatého retrívra Montyho. Stačí ji venku říct "Monty je tam" a už ho hledá a s kňučením za ním běží. Jenže teď podvakrát ji Monty přehlídnul a běžel po stopě háravky. Dnes jsem ji znovu na Montyho upozornila a ona vůbec nereagovala. Tak jsem upozornění opakovala a Sissi se otočila a kráčela směr domov. Myslíte, že je opravdu možné, aby byla uražená ? Je to tak velká změna v chování vůči tomu psovi, že mi nad tím zůstává rozum stát coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   14.05.2011 20:24 Žena ♥ NIKI + SÁRA ♥ [57] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: 111
jejda...na to jsem zapomněla stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 19   10.05.2011 22:22 Žena Milena [1577] - Teriéři
Fotka k příspěvku Chci se dívat do tvých krásných očí miláčku love

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.05.2011 12:24 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba
Phoebe třeba miluje svého plyšového pejska Šuplíka. Taky velká láska ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.05.2011 23:12 Žena quendery [799] - Honiči a barváři a příbuzná plemenaRe: 111
Tak tohle dobře znám. U nás je to každou chvíli. V Derykovi se na starý kolena něco probudilo a vyvádějí s Ronečkem. Občas se přidá i Majda, co si hraje na pejska - prostě psí grupáč. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 11   09.05.2011 14:53 Žena 111 [526] – Niki
Fotka k příspěvku Moc hezké potlesk i pokud jde o dva pejsky? Přeci nemůžou být homosexuální? Prostě láska je láska love Čaky a Roneček- hmmm jen nevím zezadu či zepředu to je ale jedno je můj?

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 17   08.05.2011 19:54 Žena ♥ NIKI + SÁRA ♥ [57] - Plemena ovčácká, pastevecká a honáckáRe: knapek
Ahoj,
ano, tady mají všichni pravdu. Nezáleží na věku, druh zvířete a ani nevadí, když máma nebo otec miluje svou dceru nebo syna. Ale je moc dobře, že láska existuje také u zvířat :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   08.05.2011 14:02 Žena quendery [799] - Honiči a barváři a příbuzná plemena
Fotka k příspěvku Anebo Strejda a já.....

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   08.05.2011 13:58 Žena quendery [799] - Honiči a barváři a příbuzná plemenaRe: petrab
Fotka k příspěvku A nebo taky mateřská...... :)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   07.05.2011 06:50 Žena HOUP [1532] – no
Fotka k příspěvku a jak byste nazvali tohle-upíří láska potlesk smich

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   07.05.2011 01:05 Žena MíNela [2212] - Špicové a primitivní plemena
Fotka k příspěvku Čauí láska.... :-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   06.05.2011 23:42 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku ......či trošku egoistická....

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   06.05.2011 23:38 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku láska může být i otcovská......

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   06.05.2011 23:37 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku na horách je nejlíp s láskou v pelíšku

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   06.05.2011 23:31 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku Láska za mlada...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   06.05.2011 22:14 R Žena Nika [755] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Fotka k příspěvku tak toto je materska laska medzi mamou a dcerou,Gerina mama Ara bola jediny pes ktoreho pustila do svojho koterca,dovolila jej jest z jej misky,ako keby vedela ze je to jej maminka,boli to krasne casy ;-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.05.2011 21:18 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: TanaCh
... smich trošku králíček ze Saxany...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   06.05.2011 21:09 Žena TanaCh [13] - Teriéři
Fotka k příspěvku My se máme rády i s Bárou hop hop hop . Tami

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 13   05.05.2011 08:21 Žena mimišák [508] - Pinčové, knírači, molosoidní psiRe: petrab
Fotka k příspěvku .. a ještě na velikosti nezáleží! Ani to nemusí být psi love

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 16   04.05.2011 20:35 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku knapek napsal: ahoj zajimalo bi mě jestli jse do sebe psi mužou doopravdy zamilovat ????Nejen holky do holek a kluci do kluků...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   04.05.2011 19:42 Žena Macinka [165] - Společenská plemenaRe: knapek
Já věřim, že určitě ano.
Kettynka má takovýho amanta-je vykastrový a za námi když může tak uteče i když se Ketty nehára.A má přitom fakt zamilovanej kukuč i Kettka ho ráda vidí.
S jeho paničkou jsme se shodly, že jsou fakt do sebe zamilovaní-jen škoda, že jsou docela staří na to aby měli štěnda:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.05.2011 18:26 Žena HOUP [1532] – NOO
ja znam jednoho aten hodi přimo vilnej pohled na harajici fenečky ale od moji holky i když mu nevoni tak ji ma rat citim to ja i jeho panička jestli je to ladka nebo jsou si jen blizci to nam asi neřeknou :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.05.2011 18:16 knapek – psí lasky
ahoj zajimalo bi mě jestli jse do sebe psi mužou doopravdy zamilovat ????
Reklama

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 1072x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/326-psi-lasky