Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Strach z auta?

 

NápovědaFórum » Chování psů » Poruchy chování 

+ přidat příspěvek
Strach z auta?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2011 19:20 Žena 111 [526] – Petr
Ano musím souhlasit, změna chování- v tomto období je opravdu docela patrná? Apatie,pospávání, menší radost z procházek- respekto jít vůbec ven? :-( ale bašta chutná? Dejte tomu čas, pokud se po delším sledování, stav a třes nezlepší bude dobré vyhledat veterináře? Držím packy :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2011 21:55 Žena Avona [292] - TeriéřiStrach
Pětiletá fena má už pravděpodobně pár hárání za sebou ne ? :-) Každopádně bych se zaměřila na to, v jakých okamžicích fena bázlivě reaguje ale nejdříve bych vyloučila zdravotní problém.. je možné, že změna v jejím chování může souviset i se změnou zdravotního stavu.. Takto z popisu ti nikdo pořádnou radu nedá - to se musí vidět....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2011 19:31 Raider Re: Petr
Moc pejskům nerozumím to se přiznávám..ale nezačíná třeba hárat? V tomhle období jsou změny nálad normální..nebo se pletu? :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2011 09:53 Petr – Strach z auta?
Dobrý den,
Máme doma problém se psem. Je to 5 let stará fena Rhodézského ridgebacka. Poslední dobou se jeví nějaká unavená a bez nálady. Poslední týden se přípravě na vycházku, u ní začala projevovat nějaká úzkost , krčí se, ocas schovává a po chvíli se začne třást.
Jí a pije pravidelně bez problémů vždycky, když jsme přišli z práce, tak nás vítala. Poslední týden, přijde k brance a rychle zase odejde a schová se na zahradě mezi tůje. Když se začínám oblékat na ven, tak vždycky jásala, teď moc radosti nejeví, a když jí připnu kšíry, tak se začne krčit a třást.
Vypadá to, že je to od doby, co jsme s ní byli dvakrát po sobě venku autem. Auto nikdy nemusela, ale takhle se nikdy nechovala.
Nevíme co si s ní počít.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 109x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/338-strach-z-auta