Knížky a časopisy o psech
anargo napsala: No je to tak lepší,protože se pak nestane,že koupíš zajíce v pytli
zajíců tu mam hodně
No je to tak lepší,protože se pak nestane,že koupíš zajíce v pytli
anargo napsala: pokud to jde,tak si ji raději osobně prohlédnu a koupím přímo v krámě. Tak u nás ve Šternberku mi zatím sehnali cokoliv, ať to byly knížky o psech, nebo třeba Píseň ledu a ohně od J.R.R.Martina
Takhle nějak to dělají i u nás,ale ne vše mají,tak pak přijde na řadu net.
Já mám několik "svých" knihkupectví a většinou nakupuji tam (páteční nadílka z netu byla vyjímka). Pokud sháním konkrétní knížku, stavím se ve "svém" knihkupectví, řeknu jim, co sháním, a oni mi to objednají a až to přijde, pošlou mi sms.
ja nejradeji tak jako vsechno kupuji v obchodě..ovšem je pravda,že třeba zrovna ty knihy,ktere chci většinou nejsou v knihkupectví k mání,takže ty kupuji online..většinou to dopada tak,že pro nějaky titul jdu,ten neni,ale zas tam najdu něco jinyho co mě zaujme,tak šahnu po tom a jdu ke kase..
aj ja asi tak....teraz čo mi prišiel Cesar Millan tak tú knihu v obchode nemali takže cez internet
Potom daj vediet aká je tá knižka s kliker tréning
chcela som ju kúpiť, ale akosi nevyšlo
tak čtení zdar
Njn.
Nesmím do knihkupectví, ani netového
Dneska mi taky dorazila kniha jak učinit psa šťastným, v práci mi řekli, že Dan už prý šťastný je , hlavně , když má balonky...
Tu od Cesara Millana som osobne čítala, veľmi dobrá
0 25.07.2014 21:24 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 25.07.2014 21:23 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Tak najprv budem musieť prečítať konejšivé signály
potom idem na Millana...určite poviem, ale čo som si zatiaľ prechádzala stránky tak sa mi páčila
Mimochodm ďakujem za tip...super kniha
Balonek xkrát to bych spíš ani nespočítala kolikrát
Ale balonek už joo a to se počítá taky...
To bych taky brala
sice mám tenhle týden dovolenou,ale knížku jsem ještě v ruce nemela.
Ještě kdyby se tak dal objednat čas, dovolená a klid na čtení...To ale asi nikde nenabízejí, že???
Knižní veletrh je taky dobrý na zrujnování
Mně povídej... já nesmím do knihkupectví, jinak to vždycky dopadne takto...
Tohle je dobrý obrázek. Asi tak to vypadá, když nakupuju knihy já. Kromě psích i beletrii a psí beletrii a dětské.
Tož já ti to přetlumočím - je to print screen objednávky, kterou jsem udělal v tom eknihkupectví, co jsi poslala odkaz. 10 knih, přes 2.000,-Kč
Jelikož mi nejde dnes internet a můžu psát jen z mobilu a ne z pc,tak se mi ten tvůj obrázek nedaří zvětšit,takže musím kouknouti až zítra jak to mistři technici opraví-doufejme.
Jak půjdu fo knihkupectví tak na ni kouknu taky
je napsana jinak nez zbytek tech jejich "příruček" viz.od sebe...me se tada fakt libila
Jo o té jsem taky uvažovala
Hej na tu knihu som už dostala typ...No neviem ako to idem spraviť, zišla by sa brigáda
psi a lide střet kultur,ta knizka se mě libila
Tak to já neděkuju. Koukni, co jsi způsobila. A účet už si zase myslí, že jsem koupil krávu... nebo aspoň tele
Tady je povinná četba pro tebe
Tuhle knihu dává moje paní chovatelka každému novému majiteli ke štěňátku jako dárek. Musím říct, že pro mne to byl super dárek. Pan autor je sám milovník stafíčků a úžasný člověk.
www.nejlevnejsi-knihy.cz/… Jé, tak tuhle knihu mám právě připravenu ke čtení - doporučuje ji i Turid Rugaas, tak jsem moc zvědavý.
nn nemam ale mam v merku ty 2 od macha,pak tu o ty dominanci..me tedka chybi docist jedna specialka o dogach,ta od milana co si tu ted davala odkaz a jeste masaze psu ..
0 21.07.2014 13:37 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Já sem přemýšlela kdo se na ni tady ptal
Ještě ne,právě mi chybí asi ještě jedna knížka na dočtení,tak ji prvně dočtu a pak se vrhnu ma Macha
.Ty už ji máš?
Tú knihu od Ceasara Millana idem kúpiť
nnn ale taky uz sem se na ten titul divala,takze az doctu co tu mam jeste 2 knihy tak zas udelam nakup
koupila uz sis toho macha?
0 21.07.2014 12:42 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 8
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 2679x