Chovatelské potřeby
Viděli jste už takovouhle misku na pití?? Dost mě to pobavilo.
www.ebay.com/…
je prima mít stříbro na krku a zlato v náručí
Áno aj tu som videla...táto či ta druhá ako poznám Bessie konečne by nehltala tie granule
Viděl jsem podobnou, jen tam nebyl labyrint, ale vypadala spíš jako trávník... ale zatím jsem se k její koupi taky nedostal
Tá miska vyzerá dobre
tak ako píše Libas tak aj Bessie taká...už som aj rozmýšľala, že jej takú kúpim ale nejako k tomu este nedošlo
Já si naopak myslím, že je to skvělá miska, a to nejen pro hltající psy. Psi obecně rádi něco odněkud dolují. Vidím to na Scottym. Kolikrát nechá ležet misku plnou granulí a doluje jednu zakutálenou pod klec, dokud ji nedostane, a pak se teprve pustí do těch ostatních. Jen ta cena mi přijde na kousek plastu docela dost vysoká.
No zajímavá je, ale nevim zda by byl pejsek nadšenej. Píšou, že je to pro psy co hltají ok., ale aby ten pes nepřestal jíst vůbec mě osobně by teda nebavilo to jídlo někde lovit, vim, že psi to berou jinak, ale já určitě bych to pejskovi nepořizovala. Hlavně se ta miska bude i špatně mýt
6 05.08.2014 13:29 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba tak ono snad ani nejde tak o prochladnutí, jako o nápor změny teploty
Jj,určitě bych na tom psa nenechala ležet kdoví jak dlouho,to bych zase měla strach že prochladne.schladit ano,ale jen chvíli.a ta cena je taky celkem mazec.
anargo napsala: jo vypadá to dobře na ty horka by to bylo dobrý
jen dej pozor na ledviny
To je taky jedna z možností
otazka je co na to psi,ale tak zneuzit to muzu i já
jo vypadá to dobře na ty horka by to bylo dobrý
no to uz je zajimavější,já sem se jeste na netu nekoukala na to,takze uvidime
ale toto uz je lepsi teda
Já myslím že dělají i větší ne?to by bylo divny kdyby dělali jen pro malé psy
www.rebeldog.cz/…
větší jsem zatím nenašla
ta podlozka me zaujala myslim ze to tedka bylo ve svete psu s tim foxem na titulce..ale jako sorry 40*50cm to je tak pro Dinečka,až bude v nabidce tak 140*150 cm tak to kupim,docela mě to zklamalo,ze se to dela jen tak malinkaty
0 27.07.2014 13:00 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 27.07.2014 12:36 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká No to pochybuju,ten černej zmetek zničí vše
Hlavně jestli je Sagovzdorný???
Jestli ho pořídíš,tak nezapomeň hodit foto
mojemu sem to říkala,tak uvidime až mu to ukazu zda ho poridime
Zatím nee,ale nebyl by marnej,jen nevím ta výdrž.?
No právě,píšou ze silného materiálu,ale psiska mají dost silné drápy,tak nevím.
Máš ten bazének? Já nad ním přemýšlím, ale nevím, jestli je dost... stafuvzdorný.
Jo,jo jooo
letní radovánky můžou začít?
0 19.07.2014 21:14 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 0 19.07.2014 21:14 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká A má recht.
Tak to mas dobry,co se týče těch.věcí tak přes to jsem doma já,chlap má starou Nokii a nedá na ni dopustit,prý by takovou plácačku na mouchy jak mám já ani nechtěl.
přesně..
můj to naštěstí ovládá,takže se můžu zeptat někoho,když něco potřebuji
No to jo,taky z něj využíváš jen minimum z těch funkcí co má?
tak duvod naucit se vic s mym chytrym telefonem
a konečně něco u nás přijedem se kuknout určo
0 07.06.2014 21:44 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká 5 22.03.2014 15:32 Iridog – *Chovatelské potřeby - www.iridog.cz*
Nabízíme potřeby pro chovatele domácích mazlíčků. Disponujeme rozsáhlou nabídkou výrobků. Naším cílem je dodávat chovatelské potřeby v nejlepší kvalitě. Jsme čeští výrobci! Můžete náš navštívit na stránkách
iridog.cz nebo na prodejně v Ostravě ! Těšíme se na Vás !
a jak často misky nakupujete? jednou, dvakrát do měsíce?
0 27.09.2013 20:41 Kovak My nakupuje misky tady
zviratanakupuji.cz/…/ Tento obchod jsem objevila nedávno a vřele doporučuji!
Mají spoustu vymožeností a užitečných věcí.
Nemáš fotku, které to byly? Docela by nás to zajímalo.
Třeba já nemam s gumou, mám dražší těžší nerez misku postavenou v hliníkový, která je stará asi 30 let, na vodu mam nerez lehkou, na tý je všechno vidět, každej škrábanec, Egon mi kvůli tomu nadává, ale já ne a ne se odhoupat koupit něco pěknějšího
hafici.net/nadrz/822/d16567.jpg Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 1295x