A prečo máš pri jedení zatvorené oči?Bojíš sa aby ti pri sklonenej hlavičke nepopadali k granulkám.To by si si ich mohol ľahko prehltnúť.
Ty jedna chudinko rezatá, honem se nechej odnést k očnímu vetovi! Já jsem už skoro měsíc krátkosrstý pejsánek a nikdo s očima si mě nemůže splést s mopem. Ale jsem už objednaná k frizérce, nechám se pomalovat bojovými barvami a příjdu tě strašit.
Zalehni někam do stodoly, čičosi potvornej, páč zchoulostivělý kočkodani v tomhle počasí tak leda chytěj angínu, když melou blbě pantem!
Když se ti za zadkem ukáže pár takových zakuklenců, budeš prosit mamí, aby ti tu sedínku pořádně umyla!
Ale už mám toho kocouřího vytahování akorát dost!!! Posílám jednotku rychlého nasazení, tady už musí být jednou klid!
Ty si myslíš že tě budou poslouchat?????? Takovýho malýho roztomilýho kocourka nikdo poslouchat nebude
Po lítém boji s tebou, Zrzoune, pokud se teda dá bojem nazvat proběhnutí k prvnímu stromu
Tak koukej, ty zrzavá vejtaho! Tyhle všechny jsem už nalovila, tak abys nebyl nahoře na té hromadě taky!
Ty, jo??? Postrach ulice?
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 3111x