Zabarvení srsti
tak ok, tedy to můžeš zkusit
0 11.07.2013 10:22 PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba Ne, kontrolovala to i veterinářka
Jestli se nejedná o žádný kožní problém, jen zabarvení srsti, zkus SUPER BĚLÍCÍ GEL OD AS
www.zoofast.cz/… On jí totiž na jaře vypadl paspárek. Sám. Říkala nám to kadeřnice, když jí dělala drápky. Tak jestli si to olizovala okolo, neuším.
Dotaz, nemáte někdo zkušenost s nějakým přípravkem na bílou srst? Jedná se mi o to, že Phoebule si občas olíže nohu. Nekouše se, ale vypadá to, jak kdyby to bylo červený, od krve- není. Jen ta srst okolo. Existuje něco?
0 25.05.2012 15:49 R petrab [10528] - foto, veterina nepřemýšlej, hlavně když bude zdravá!!!
já vím nevím nudou co vymyslet ale zelená proboha to snad ne i když při jejím vymetání
všeho co najde je možná i ta zelená
podle tvých fotek to vypadá, že bude klasická světlá s tmavou zádí a nebo spíš do vlkošeda. Uvidíš. Hlavně, ať je zdravá, na barvu se vykašli, bude krásná, i kdyby byla zelená
Nojo gigoušek je model za každé situace
no uvidím co z té mé ještěrky vyroste
ale moc dík
no já jen jak na ni koukám tak bude asi blondýna
no doufám že né (b.l.b.á)i když jeden neví
to teď neřeš, úplně se jí změní srst a vybarví se až tak kolem 2. roku
když bude mít moc betakarotenu, černá se bude zabarvovat do zrz, ale i ten potřebuje!!!
no chtěla bych aby jessica vydržela co nejtmavší
Prosím poraďte co dávat psovi na podporu barvy srsti?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 109x