tak že ho zdravim, (tedy Egon, esli teda má u sebe zásobu piškotů, nebo po sobě zanechává na ulici nahnědlý stopy), eště, že bydlíte daleko, to by jinak sympatie asi moc nebyly, jsem dost hysterka a taky dost nepříjemná
725.05.2012 13:07vojpesta[208] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká – Re: petrab
v té vtipnosti můj chlap už začal každý den chodit ke mě na prezentaci a ptá se co zas Egonek psal
anargo napsala:
balonek na šnurce-ten fakt lítá daleko
jo, ten jsme měli v hubě asi 5 let nonstop hafici.net/fotogalerie.php… , a kolik jich je do dneška zaparkovaných na různých stromech v okolí.................
624.05.2012 21:01anargo[1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
U nás je to vše čím se dá házet a čí dál to letí tím líp,na poli je to balonek na šnurce-ten fakt lítá daleko a na zahradě vše možné-uzel,činka,klacek,lítá pro to jak splašenej až si říkám kdy to neubrzdí a skončí u sousedů za plotem .
324.05.2012 20:36RJarka[1804] - Společenská plemena – Re: petrab
Tak klacky a podobně Berta většinou nechávají v klidu. U něj vedou tenisáky a míčky všeho druhu a různý uzle, špinavý ponožky (čím smardlavější tím lepší), hadry, utěrky, myši - cokoliv co se mu vejde do tlamy a s čím může provokovat (čím zakázanější, tím lepší). Úplně nejlepší hračka je ale obyčejná díra v zemi, ze které díky Bertíkově malosti obvykle kouká jen ocásek (ovšem dostřel odletujících kousků hlíny je obdivuhodný).