Přihlásit se HAFICI.NET »

Smutek

NápovědaFórum » Chování psů  

+ přidat příspěvek
Smutek
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Libas Re: pavlinapoddana
Kamarádka je dává své fence na konci roku na zklidnění při střelbě a taky si je moc chválí.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R Jarka Re: pavlinapoddana
Adélka Hrubá je dávala své fenečce a chválila je.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavlinapoddana
Dostala jsem od kamarádky bachovy kapky na zklidnění,máte z tim někdo zkušenost?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: pavlinapoddana
záleží a to zcela, na konkr. jedinci, někdy pomáhá změna režimu a nadmíra pozornosti a aktivit, někdy, bohužel ani to ne
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: pavlinapoddana
Upřímnou soustrast. Když mi bylo 22 let, zemřel mi otec. Naše Šedka, kříženec, ho měla za svého pána. Dostala takový záchvat, že jsme si s maminkou myslely, že nepřežije. Tesknila dlouho, měsíc, dva, už přesně nevím. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - pavlinapoddana
Ahoj lidičky,umřel nám páníček a zajímalo by mě jak dlouho bude mojí Cherryně trvat,přestat ho hledat,jak dlouho trvá psí smutek,cítí velký smutek i ze mě a i když se zaměstnáváme dlouhými vycházkami a padá na nás únava,vidím v jejim chování velkou změnu,nemáte s tím někdo zkušenost?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Terda Re: petrab
Díky moc, to s tou dovolenou je dobrej nápad palec
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: Terda
No, tak šup na hromádku. Aspoň si to nacvičíte!

Jinak zkuste to o dovolený, kdy spolu budete dlouhodobě, klas. nácvik odcházení a přicházení ze strany přítele, aby si pes zvykal na to, že přijde někdy za hoďku a někdy za půl dne a jindy za den, že se prostě rozhodně vrátí.
Taky se zamyslet nad tím, jestli by jste neměli dělat nějaký aktivity podobný, co dělá se psem přítel.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Terda Re: petrab
To asi neprojde :-D Zas tak dlouho spolu nejsme :-D
 Reagovat na tento příspěvek 10  - R petrab Re: Terda
Co takhle svatba? ;-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Terda – smutek
Ahoj všem,
poslední dobou mám s Bertíkem takovej problém. Doslova se zamiloval do mojeho přítele. Jak ho viděl poprvý, tak byli hned kamarádi. Na jednu stranu jsem ráda, že na něj neštěká a že ho přijal, jenže to má i horší stránku. Když pominu, to že v jeho přítomnosti Bert "vypne" a pořádně nevnímá, což doufám se zlepší postupným tréningem, že i před kámošem se musí taky poslouchat a ne jen dělat blbiny. Horší je, že když jdeme třeba společně na procházku nebo když k nám přijede přítel na víkend tak pak Bert aspoň den, ale spíš dva doslova truchlí - je bez nálady, ocásek staženej, chce se jenom chovat, nechce žrát a hledá ho a moc nevím, jak tohle řešit :-(

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 145x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/716-smutek