Smutek
Kamarádka je dává své fence na konci roku na zklidnění při střelbě a taky si je moc chválí.
Adélka Hrubá je dávala své fenečce a chválila je.
záleží a to zcela, na konkr. jedinci, někdy pomáhá změna režimu a nadmíra pozornosti a aktivit, někdy, bohužel ani to ne
Upřímnou soustrast. Když mi bylo 22 let, zemřel mi otec. Naše Šedka, kříženec, ho měla za svého pána. Dostala takový záchvat, že jsme si s maminkou myslely, že nepřežije. Tesknila dlouho, měsíc, dva, už přesně nevím.
Díky moc, to s tou dovolenou je dobrej nápad
No, tak šup na hromádku. Aspoň si to nacvičíte!
Jinak zkuste to o dovolený, kdy spolu budete dlouhodobě, klas. nácvik odcházení a přicházení ze strany přítele, aby si pes zvykal na to, že přijde někdy za hoďku a někdy za půl dne a jindy za den, že se prostě rozhodně vrátí.
Taky se zamyslet nad tím, jestli by jste neměli dělat nějaký aktivity podobný, co dělá se psem přítel.
To asi neprojde
Zas tak dlouho spolu nejsme
Co takhle svatba?
Ahoj všem,
poslední dobou mám s Bertíkem takovej problém. Doslova se zamiloval do mojeho přítele. Jak ho viděl poprvý, tak byli hned kamarádi. Na jednu stranu jsem ráda, že na něj neštěká a že ho přijal, jenže to má i horší stránku. Když pominu, to že v jeho přítomnosti Bert "vypne" a pořádně nevnímá, což doufám se zlepší postupným tréningem, že i před kámošem se musí taky poslouchat a ne jen dělat blbiny. Horší je, že když jdeme třeba společně na procházku nebo když k nám přijede přítel na víkend tak pak Bert aspoň den, ale spíš dva doslova truchlí - je bez nálady, ocásek staženej, chce se jenom chovat, nechce žrát a hledá ho a moc nevím, jak tohle řešit
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 145x