Pes a včely (hmyz)
To je fakt i když my nemáme ty pidi jorky, máme pořádné chlapy 3,5 kg a to už je pane kus psa
Váš zadek je ovšem asi jako náš čumák....
Nám po včele hoří a otékají vetšinou packa nebo čumáček. Zyrtek a Zodac mám stále doma.
Muf jednou kulhal 3 dny, tak asi měla včelka zrovna slušně nabito.
E. honil kdysi roj vos, který našláp na louce - dostal pigár iks, ale nijak neotekl, od vos dostal hromadu bodanců, protože jsme mívali na chalupě ringle a to byl horror, od tý doby, vosy buď chňape, ale když má kam, radši zdrhne domu ze zahrady, do pysků dostali moji psi žihadlo od včely vícekrát, ale k žádné extra situaci nedošlo, jen lehký otok, neznamená to, ale že to nemůže jinému psovi způsobit horror
stát se to může, myslím štípnutí do jazyka, spíš ale do pysku apod. Pakliže nejde o alergika, mělo by se to zvládnout. Rozhodně bys měla jako 1. pomoc nosit u sebe Zyrtec, Zodac alá podob. antihistaminikum a to při štípnutí podat preventivně.
No jen doufám že se jí nemůže nic stát
Jako né že by mě to nějak vadilo, ale bojím se toho že jí štípne do jazyka
Já se především těchto co bodnou taky bojím
hlavně když má oblibu je žrát, což jak by dopadlo kdyby jí nějaká ta včela, vosa a nedej "Bože" sršeň štípla do jazyka nevím
"Zlozvyk chytat co se hýbe", v deštích chytá ropuchy, což samosebou zakazuji. Jednou se k ní nahnula tak nešikovně že jsem u ní strávila celý večer vyplachováním oka
Zdravíčko! ... Mně tedy nevaděj žádný potvory, pavouci, myši, brouci, hadi, já nevim co, ale když vidim sršeň, tedy i z dálky slyšim, jsem naprosto hysterická a podobný výpady hafana nezvládám a šílim. Každopádně ale:
www.novinky.cz/… 3 31.05.2013 19:23 Dracula – Pes a včely (hmyz)
Ahojky lidičky, poslední dobou s jarem nastal takový problém (hmyz). Naše čuba ted loví co lítá, leze a nejhorší na tom jsou "včely a vosy" zbytek mi nevadí.. Jakmile nějaká kolem letí tak "chramst" a už jí má v tlamě a morduje jí dokud jí nespolkne
pokud najde mrtvou taky jí sežere a bojím se toho až se setká se sršní.. Ač jí za to nadávám stejně to udělá znova, bojím se toho že jí píchne a něco jí udělá??
začala až tenhle rok, loni si hmyzu ani nevšimla
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 83x